Utorak, 23. travnja 2024.

IMAMO DOBITNIKE Ljeto u Ludensu nastavlja se komedijom ‘Macaglu’, evo tko je osvojio ulaznice

Nakon Luke Vidovića, program Ljeta u Ludensu nastavlja se uz stand up comedy show Dragana Marinkovića Mace ‘Macaglu’, a portal Drava.info poklanja vam ulaznice!

Po dvije ulaznice za predstavu “Macaglu” osvojili su Ivana HudinčecSaša AvirovićSara MartinovićTamara Češnjaj. Čestitamo! Možete ih podići u redakciji Radio Drave i Drave.info u West centru (1. kat) danas do 18 sati.

Uz tri srijede, na programu Ljeta u Ludensu našao se i jedan utorak, pa će predstava
“Macaglu” biti izvedena 10. srpnja u 21 sat u atriju Doma mladih. U slučaju lošeg vremena, predstava će se održati u dvorani Doma mladih. Pojedinačna cijena ulaznice za ovu predstavu iznosi 40,00 kuna.

Također, publika u uredu Ludens teatra ili na blagajni Doma mladih može priložiti novčanu donaciju za Teatralku – ulaznicu dobrog srca, namijenjenu osobama koje si ne mogu priuštiti odlazak u kazalište. Uvođenjem ovakvog tipa ulaznice, Ludens teatar nastavlja sa svojom misijom izgradnje i odgajanja zajednice, ali i približavanja kazališta svima bez obzira na socijalni status. Zahvaljujući skupljenim donacijama, prve Teatralke za predstavu “Macaglu” dostupne su u uredu Ludens teatra ili na dan predstave (10. srpnja) na blagajni Doma mladih od 19:00 sati.

Spajanjem kazališnih predstava “Mahalac” i “Đevrasim Cvijan”, nastala je stand up komedija “Macaglu”. Dragan Marinković Maca je svojom jedinstvenom vizijom, dvije spomenute predstave koje su fragmentarne drame s elementima monodrame, melodrame, kabarea i stand up pripovijedanja, objedinio i pretočio u Stand Up Comedy Show. “MacaGlu” je ime koje ujedno sadrži i nadimak glumca po kojem je poznat, kao i profesiju Glumac izgovorenu u šatrovačkom žargonu.

Ideja za djelom je nastala iz čiste potrebe autora i izvođača da svakoj izvedbi dodijeli autentičnost osobnim stilom, kroz aktualne događaje bliske publici.

Nakon stand up komedije “Macaglu”, Ljeto u Ludensu se nastavlja predstavom iz produkcije Ludens teatra “Nemreš pobjeć od nedjelje” koja će biti izvedena u srijedu 18. srpnja, a ovogodišnje Ljeto zatvara Vlatko Štampar i njegov “Bratec je trd” 25. srpnja.

Pojedinačne ulaznice za predstave na Ljetu u Ludensu mogu se kupiti u Šarenom
Dućanu, Hotelu Podravina, Le Petit Caféu te u uredu Ludens teatra (Trg bana Josipa
Jelačića 6 / 2. kat). Podsjećamo kako je za sve predstave moguće kupiti i studentske
ulaznice po 20,00 kuna, uz predočenje iksice u uredu Ludens teatra ili na dan
predstave na blagajni Doma mladih. Projekt sufinancira Studentski centar Varaždin
s popustom na 100 studentskih ulaznica.

zatvori