Četvrtak, 25. travnja 2024.

IMAMO DOBITNIKE Osmo Ljeto u Ludensu otvara mađioničar Luka Vidović, evo koga vodimo na predstavu

Ovogodišnje Ljeto u Ludensu otvara Luka Vidović i njegov ‘Magic Family Show’, a portal Drava.info poklanja vam ulaznice!

Po dvije ulaznice za Magic Family Show osvojili su Andrej PicerDunja LukavečkiJelena Husnjak. Čestitamo!

Ulaznice možete podići u redakciji Radio Drave i Drave.info u West centru, Domžalska 3, na katu, danas do 18 sati.

Osmo izdanje male ljetne scene smijeha, u atriju Doma mladih, otvara Luka Vidović svojim Magic Showom za cijelu obitelj. Predstava je na rasporedu u srijedu, 4. srpnja u 21 sat, a namijenjena je svim uzrastima.

Ova urnebesno smiješna, zabavna i interaktivna mađioničarska predstava namijenjena je zabavi cijele obitelji. Predstava je od početka do kraja ispunjena humorom i nevjerojatnim trikovima koji publiku ostavljaju bez daha. Predstava na sceni opstaje već gotovo 20 godina, od samog početka karijere Luke Vidovića koji ističe kako predstavu iz godine u godinu mijenja i nadograđuje te kako uvježbava nove trikove i fore.

Nakon ove, publiku čekaju još tri predstave na ovogodišnjem osmom Ljetu u Ludensu. Ljeto nastavlja Dragan Marinković Maca s predstavom “Macaglu”, u utorak 10. srpnja, dok će predstava “Nemreš pobjeć od nedjelje” biti izvedena u srijedu 18. srpnja, a Vlatko Štampar i njegov “Bratec je trd” nastupit će u srijedu 25. srpnja.

zatvori