Četvrtak, 25. travnja 2024.

PIJANA POSLA Tukli se i svađali u Reki i Virju, gost napao vlasnika kafića u Sigecu

Policijski službenici noćas su imali pune ruke posla s pijanim Podravcima i Prigorcima koji su tukli i svađali.

Zabilježen je pet prekršaja narušavanja javnog reda i mira, od čega ih se većina dogodila po ugostiteljskim objektima diljem županije.

Počelo je u Sigecu oko 19:30 sati. Muškarac koji je u krvi imao 2,09 promila prvo je razbio bocu, a potom je gurnuo vlasnika kafića rođenog 1965. godine. Pijani muškarac trijeznio se na policiji i zaradio je optužni prijedlog. Kažnjena je i konobarica – djevojci rođenog 1994. godine naplaćena je novčana kazna jer je poslužila alkohol vidno pijanoj osobi.

U Reki je bilo i ozlijeđenih. U tamošnjem ugostiteljskom objektu oko ponoći fizički su se sukobili muškarci rođeni 1994. i 1998. godine. Obojica su bila pod utjecajem alkohola – mlađi je imao 1,34, a stariji 1,94 promila. Nakon što su se međusobno istukli, stariji je dodano napao i trećeg muškarca – 34-godišnjaka koji je u krvi imao 1,65 promila. On i 20-godišnjak zadobili su lakše tjelesne ozljede. Policijski službenici na triježnjenje u svoje prostorije odveli su 24 i 20-godišnjaka i protiv njih ide optužni prijedlog.

Sličan scenarij i u Virju ispred ugostiteljskog objekta. Oko 1:30 sati došlo je do fizičkog obračuna u kojemu je također bilo ozlijeđenih.

Prvo su se verbalno sukobili muškarci rođeni 1997. i 1996 godine. Mlađi je bio pod utjecajem alkohola od 1,11 promila, a stariji je bio trijezan.

Dečki su s riječi prešli na dijela, a u sukob se umiješao treći muškarac. On je bio najpijaniji – izmjereno mu je 1,67 promila. Udario je momka rođenog 96. godine, kojemu su od strane hitne službe konstatirane lakše tjelesne ozljede.

Prva dvojica su uhićena, a treći se trijeznio na policiji. Svi su zaradili optužne prijedloge.

zatvori