Četvrtak, 25. travnja 2024.

LUKA MIKOR: Dobro ću se snaći u Imbriovcu, pred nama je nova sezona u kojoj želimo obraniti naslov

Brzonogi lijevi bočni Luka Mikor napustio je redove Tomislava iz Drnja i pojačao rivala Borca iz Imbriovca.

Kako oba kluba nastupaju u Prvoj županijskoj nogometnog ligi i direktni su konkurenti za naslov prvaka naredne sezone, ovaj transfer itekako je odjeknuo u županijskim nogometnim krugovima.

– Odlučio sam otići iz Drnja jer smatram da je najbolje za mene bilo promijeniti sredinu jer u takvim međuljudskim odnosima ne bi mogao funkcionirati i napredovati u mjeri u kojoj sam želio – objasnio je Luka Mikor.

Prije nekoliko dana Imbriovčani su započeli s pripremama za novu sezonu, a Mikor vjeruje kako će se na najbolji mogući način uklopiti u svlačionicu Borca.

– Smatram da ću se dobro snaći u ekipi jer poznam većinu igrača, a što se tiče naslova pred nama je nova sezona u kojoj moramo pokazati i dokazati svoju kvalitetu i pripremiti se što bolje kako bismo obranili naslov jer smatram da je to moguće.

Iako je napustio Tomislav, Mikor i dalje smatra kako će im upravo oni biti glavni konkurent za naslov. – Smatram da će biti u vrhu jer imaju kvalitetu za to, ali puno ovisi o tome koliko kvalitetno će se pripremiti – zaključio je Mikor.

Osim što “leti” županijskim nogometnim travnjacima, Luka uspješno završava studij te uspijeva spojiti fakultetske obaveze i treniranje.

– Student sam Kineziološkog fakulteta u Zagrebu i ove jeseni upisat ću 3. godinu. Uspijevam proći kompletne ljetne pripreme dok tijekom trajanja prvenstva preko tjedna u Zagrebu treniram individualno jer fakultet od mene traži fizičku spremu i samim time spajam ugodno s korisnim – objasnio je Luka.

Susreti Prve županijske lige započinju 25. kolovoza i vidjet ćemo hoće li Mikor biti jedna od glavnih uzdanica Borca u pokušaju da obrane naslov.

zatvori