Četvrtak, 18. travnja 2024.

IMAMO DOBITNIKE ‘Nemreš pobjeć od nedjelje’ nakon tri godine ponovno u Koprivnici

‘Nemreš pobjeć od nedjelje’ sljedeća je predstava koju će pogledati publika na 8. Ljetu u Ludensu, a portal Drava.info poklanja vam ulaznice!

Po dvije ulaznice za predstavu “Nemreš pobjeć od nedjelje” osvojile su Helena LazarNevenka HusnjakMarija RibićJasna Kovač. Čestitamo!

Premijerno izvedena 2010. godine, ova je predstava kroz godine izvođenja postala
jedna od najprepoznatljivijih iz produkcije Ludens teatra. Nakon dvije izvedene predstave na ovogodišnjem izdanju Ljeta u Ludensu, pred publiku u atriju Doma mladih stat će Filip Juričić i Jelena Hadži-Manev. Nastala po nagrađivanom tekstu Tene Štivičić, predstavu “Nemreš pobjeć od nedjelje”, koprivnička će publika moći pogledati u srijedu, 18. srpnja u 21:00 sat na maloj ljetnoj sceni smijeha. Pojedinačna cijena ulaznice iznosi 50,00 kuna.

On i Ona traže ljubav, nalaze je i onda – što s njom? Ljubav kao svevremenska tema određenom današnjem dobu, determiniranom krizom gospodarstva, krizom identiteta pojedinaca, drastičnim promjenama u ulogama spolova, tehnološkim napretkom društva i njegovim moralnim nazadovanjem tema je kojom se bave mnogi autori. Tena Štivičić u svojoj drami o ljubavi govori kroz usta dvoje ljudi koji je pokušavaju dokučiti i razumjeti, osjećati je u vrtlogu vanjskih utjecaja koji nisu nimalo blagonakloni prema ljubavi. On i Ona su glasovi generacije stasale u burno doba društvenih i političkih previranja u kojem je često teško pohvatati konce zbivanja u vanjskom svijetu.

Podsjetimo, publika u uredu Ludens teatra ili na blagajni Doma mladih može priložiti novčanu donaciju za Teatralku – ulaznicu dobrog srca, namijenjenu osobama koje si ne mogu priuštiti odlazak u kazalište. Uvođenjem ovakvog tipa ulaznice, Ludens teatar nastavlja sa svojom misijom izgradnje i odgajanja zajednice, ali i približavanja kazališta svima bez obzira na socijalni status. Zahvaljujući skupljenim donacijama, Teatralke za predstavu „Nemreš pobjeć od nedjelje“ dostupne su u uredu Ludens teatra ili na dan predstave (18. srpnja) na blagajni Doma mladih od 19:00 sati.

Pojedinačne ulaznice za predstave na Ljetu u Ludensu mogu se kupiti u Šarenom Dućanu, Hotelu Podravina, Le Petit Caféu te u uredu Ludens teatra (Trg bana Josipa Jelačića 6 / 2. kat). Studentske ulaznice po cijeni od 20,00 kuna, uz predočenje iksice, moguće je kupiti u uredu Ludens teatra ili na dan predstave na blagajni Doma mladih. Projekt sufinancira Studentski centar Varaždin s popustom na 100 studentskih ulaznica.

zatvori