Utorak, 23. travnja 2024.

LJETNA LIGA Četiri kluba bore se večeras za naslov prvaka

Velika završnica malonogometnog turnira Pan Ljetna liga Koprivnica 2018. održat će se večeras na malonogometnom igralištu Gradskog stadiona ‘Ivan Kušek Apaš’ u Koprivnici.

U četvrtfinalnim utakmicama pobjede i prolaz u polufinale ostvarile su momčadi MOD, Jelena Trade, Garanta i MNK Klub 75 Kotoriba.

Naslov pobjednika turnira brani Jelena Trade, dok je MNK Kotoriba prošle godine osvojio treće mjesto. MOD i Garanta su po prvi put u polufinalu Ljetne lige. Za koprivnički MOD uglavnom igraju domaći dečki, dok za Jelena Trade i Garantu nastupaju većinom zagrebački hakleri. Iznenađenje je bilo ispadanje lanjskog finalista Superprinta, kojeg je u četvrtfinalu prošlog četvrtka eliminirala Kotoriba.

Obje utakmice polufinala, susret za treće mjesto i finale bit će u prijenosu u programu Sportske televizije. Pobjednik će dobiti 20.000 kn, drugoplasirani 8.000 kn, trećeplasirani 4.000 kn, a četvrtoplasirani 1.000 kn.

Najbolji igrač, vratar i strijelac bit će nagrađeni trofejima te umjetničkim slikama poznatog koprivničkog slikarskog para Gordane Špoljar Andrašić i Ivana Andrašića. Za najboljeg strijelca uzimat će se u obzir pogoci postignuti od četvrtfinala nadalje.

Pan Ljetna liga Koprivnica 2018. održava se na malonogometnom igralištu Gradskog stadiona ‘Ivan Kušek Apaš’ u Koprivnici u organizaciji Koprivničke udruge za rekreativni sport, pod pokroviteljstvom Grada Koprivnice i Zajednice sportskih udruga Grada Koprivnice. Glavni sponzor je Pan, a glavni medijski pokrovitelji Radio Drava i Drava.info.

ZAVRŠNICA, PONEDJELJAK, 9. SRPNJA:

18.10 Polufinale: MOD – MNK Klub 75 Kotoriba
19.00 Polufinale: Jelena Trade – Garanta
20.00 Revijalna utakmica veterana: CB Active – CB Loop
21.00 Utakmica za treće mjesto
21.50 Finale

STRIJELCI:
5 – Golenja (MNK Klub 75 Kotoriba)
2 – Starčević, Matković, Obšivač, Ivanušić (Garanta), Toth (Jelena Trade), Rac (Superprint)
1 – Kovaček, Šimunić, Njegač, Kovač (MOD), Herent, Poldrugač, Pjetri (Knjigovodstvo Dorotea&Denis/Restoran Mia/CB 048), El Saleh (Jelena Trade), Tihelka (CB Replay Križevci), B. Vručina (WDF Ludbreg), Ceraj (Garanta), Sesar (Superprint)

zatvori