Snimio Marko Posavec.
Velika završnica malonogometnog turnira Pan Ljetna liga Koprivnica 2018. održat će se večeras na malonogometnom igralištu Gradskog stadiona ‘Ivan Kušek Apaš’ u Koprivnici.

U četvrtfinalnim utakmicama pobjede i prolaz u polufinale ostvarile su momčadi MOD, Jelena Trade, Garanta i MNK Klub 75 Kotoriba.

Naslov pobjednika turnira brani Jelena Trade, dok je MNK Kotoriba prošle godine osvojio treće mjesto. MOD i Garanta su po prvi put u polufinalu Ljetne lige. Za koprivnički MOD uglavnom igraju domaći dečki, dok za Jelena Trade i Garantu nastupaju većinom zagrebački hakleri. Iznenađenje je bilo ispadanje lanjskog finalista Superprinta, kojeg je u četvrtfinalu prošlog četvrtka eliminirala Kotoriba.

Obje utakmice polufinala, susret za treće mjesto i finale bit će u prijenosu u programu Sportske televizije. Pobjednik će dobiti 20.000 kn, drugoplasirani 8.000 kn, trećeplasirani 4.000 kn, a četvrtoplasirani 1.000 kn.

Najbolji igrač, vratar i strijelac bit će nagrađeni trofejima te umjetničkim slikama poznatog koprivničkog slikarskog para Gordane Špoljar Andrašić i Ivana Andrašića. Za najboljeg strijelca uzimat će se u obzir pogoci postignuti od četvrtfinala nadalje.

Pan Ljetna liga Koprivnica 2018. održava se na malonogometnom igralištu Gradskog stadiona ‘Ivan Kušek Apaš’ u Koprivnici u organizaciji Koprivničke udruge za rekreativni sport, pod pokroviteljstvom Grada Koprivnice i Zajednice sportskih udruga Grada Koprivnice. Glavni sponzor je Pan, a glavni medijski pokrovitelji Radio Drava i Drava.info.

ZAVRŠNICA, PONEDJELJAK, 9. SRPNJA:

18.10 Polufinale: MOD – MNK Klub 75 Kotoriba
19.00 Polufinale: Jelena Trade – Garanta
20.00 Revijalna utakmica veterana: CB Active – CB Loop
21.00 Utakmica za treće mjesto
21.50 Finale

STRIJELCI:
5 – Golenja (MNK Klub 75 Kotoriba)
2 – Starčević, Matković, Obšivač, Ivanušić (Garanta), Toth (Jelena Trade), Rac (Superprint)
1 – Kovaček, Šimunić, Njegač, Kovač (MOD), Herent, Poldrugač, Pjetri (Knjigovodstvo Dorotea&Denis/Restoran Mia/CB 048), El Saleh (Jelena Trade), Tihelka (CB Replay Križevci), B. Vručina (WDF Ludbreg), Ceraj (Garanta), Sesar (Superprint)