Petak, 29. ožujka 2024.

Iskoristite bespovratne potpore za izradu web stranice ili web shopa u iznosu do 100.000 kn! Kontaktirajte uspješnu koprivničku IT tvrtku kT dizajn

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je poziv na dostavu projektnih prijedloga ‘WWW vaučeri za MSP-ove’. Natječajem se sufinancira izrada web stranice ili web shopa uz pomoć EU fondova, a otvoren je od 13.08.2018. do 29.06.2020. godine ili do iskorištenja sredstava.
Tvrtka kT dizajn ima višegodišnje iskustvo u pružanju svih vrsta web usluga i povezanih IT usluga za brojne zadovoljne klijente, a također vam može ponuditi pripremu i izradu projektne dokumentacije za uspješnu prijavu na natječaj.
WWW vaučeri za MSP-ove (male i srednje poduzetnike)

Natječaj WWW vaučeri za MSP-ove je usmjeren na jačanje tržišne pozicije i povećanja konkurentnosti MSP-ova poboljšanom primjenom mrežnih marketinških rješenja u svrhu poboljšanja njihove prisutnosti na tržištu te vidljivosti njihovih proizvoda i usluga, kao i podrška razvoju informacijskog društva. Ovim natječajem potiču se MSP-ovi na primjenu i poboljšanje mrežnih rješenja u prezentiranju i prodaji svojih proizvoda i usluga.

Korisnici, prijavitelji na natječaj

Prihvatljivi prijavitelji na ovaj projekt su:

– pravne ili fizičke osobe koje su u kategoriji mikro, malih i srednjih poduzetnika
– registrirani za obavljanje gospodarske djelatnosti najmanje u godini koja prethodi godini predaje projektnog prijedloga.

Intenzitet potpore koji se sufinancira

Intenzitet potpore određuje se prema sjedištu prijavitelja:
– 85% prihvatljivih troškova ukoliko se sjedište prijavitelja nalazi u I. skupini JP(R)S
– 80% prihvatljivih troškova ukoliko se sjedište prijavitelja nalazi u II. skupini JP(R)S
– 75% prihvatljivih troškova ukoliko se sjedište prijavitelja nalazi u III. skupini JP(R)S
– 70% prihvatljivih troškova ukoliko se sjedište prijavitelja nalazi u IV. skupini JP(R)S

Iznos vaučera

– minimalni iznos vaučera je 15.000,00 kn
– maksimalni iznos vaučera je 100.000,00 kn

Izvor: kT dizajn.
Prihvatljive aktivnosti

Prihvatljive aktivnosti koje se mogu financirati u okviru natječaja podrazumijevaju izradu i/ili unapređenje jedne ili više mrežnih domena, a odnose se na sljedeće:

Obavezna kategorija troškova
Projektni prijedlog mora sadržavati jedan ili više prihvatljivih troškova:
– izrada poslovnih web stranica
– unapređenje poslovnih web stranica uključujući prilagodbu za mobilne telefone i tablete
– izrada i/ili unapređenje web shopa s implementacijom online metode plaćanja

Dodatna kategorija prihvatljivih troškova
Uz barem jedan prihvatljiv trošak iz obavezne kategorije troškova, projektni prijedlog može sadržavati jedan ili više s njim povezanih prihvatljivih troškova:
– usluga optimizacije domena (preglednost i upotrebljivost weba, internetska komunikacija, analiza konkurentnosti i pozicioniranja virtualnog tržišta, profila kupaca i trendova pretraživanja, web analitika)
– izrada aplikacija i rješenja za mobilnu trgovinu (mobilni bonovi, kuponi i kartice lojalnosti)
– troškovi najma domene, servera i/ili cloud usluga za potrebe provedbe aktivnosti do godine dana od dana isporuke usluga (kao dio isporuke usluge od istog pružatelja usluge).

U jednom projektnom prijedlogu prijavitelj može tražiti izdavanje vaučera za usluge koje obuhvaćaju više aktivnosti, ali kod samo jednog pružatelja usluga. Jedan vaučer nije moguće izdati za usluge više pružatelja usluga.

Ovim natječajem ne mogu se financirati aktivnosti povezane s izradom/razvojem/nabavom IKT poslovnih rješenja (software, hardware, cloud) namijenjenih optimiziranju poslovanja/poslovnih procesa/proizvodnje te implementacija, prilagodba i integracija poslovnih rješenja s postojećim / novim IKT sustavom.

Trajanje projekta WWW vaučeri za MSP-ove

Provedba projekta ne smije započeti prije izdavanja vaučera. Razdoblje provedbe projekta ne smije trajati duže od 12 mjeseci od datuma izdavanja vaučera. Početkom provedbe projekta smatra se datum izdavanja vaučera. Razdoblje provedbe istječe završetkom obavljanja projektnih aktivnosti.

Rok za prijavu

Prijave se zaprimaju od 13.08.2018. godine do 29.06.2020. godine ili do iskorištenja raspoloživih sredstava.

Službena dokumentacija i upute

Detaljne upute možete preuzeti ovdje, a sve ostale obrasce koji vam trebaju za prijavu možete preuzeti na stranicama Ministarstva.

Prijaviti se možete online putem sustava eFondovi.

Osim kompletne ponude web i drugih povezanih IT proizvoda i usluga tvrtka kT dizajn u mogućnosti vam je i ponuditi pripremu i izradu projektne dokumentacije kako biste uspješno aplicirali na natječaj i dobili vaučer!

Ako ne želite propustiti ovu priliku i želite povećati svoju prodaju i konkurentnost na tržištu, slobodno kontaktirajte tvrtku kT dizajn putem web stranice https://www.kt-dizajn.com ili direktno na broj 098 172 3174.

Izvor: kT dizajn.
zatvori