Utorak, 26. ožujka 2024.

IDEMO, VATRENI! Danas je taj dan, evo posljednjih prognoza, svi na Zrinski trg

Sve već znate. Hrvatska u 17 sati igra finalnu utakmicu Svjetskog nogometnog prvenstva protiv Francuske.

U nastavku vam donosimo još nekoliko prognoza ishoda tekme naših Koprivničanaca, Podravaca i Prigoraca.

Poslijepodne svi dođite na Zrinski trg gdje ćemo zajedno ispratiti naše nogometaše do pobjede uz prijenos uživo na velikom ekranu.

>> Prisjetite se kako je Koprivnica proslavila pobjedu protiv Engleske

Mišel Jakšić, gradonačelnik Koprivnice:

– Svi sad nešto prognoziraju i svi smo postali stručni i nogometno obrazovani. Neka bude pobjeda pa kojim god rezultatom. Već sad su nas napunili velikim ponosom i nadam se da smo iz njihove priče svi nešto naučili. Bez obzira na to kako utakmica završila, vjerujem da za sve naše Koprivničance oni već jesu svjetski prvaci.

Darko Koren, župan Koprivničko-križevačke županije:

– Predviđam našu pobjedu, ali bit će teško. Kako god bilo, želim našim Vatrenima puno sreće.

Branko Slukić – Tirla, legendarni vratar Slaven Belupa:

– Bit će 2:1 za Francuze. Mislim da će pobijediti jer su naši iscrpljeni, njihovi su čvrsti i to su jedini razlozi zašto ovoga puta dajem prednost Francuzima.

Vladimir Šoštarić, ronioc:

– Jedan neodlučan i pasivan početak Hrvatske koja nema ideje u napadu i pasivna je u obrani. Francuska iz prekida dolazi u vodstvo. Bjesomučno prvo poluvrijeme završavamo u zaostatku, no zlatnim riječima Zlatka Dalića u čijem je poleđu veliki Ćiro Blažević Hrvatska se diže na novi nivo i drugo poluvrijeme završava u vodstvu 2:1 te postaje svjetski prvak.

Antonio Pranjić, trener u Podravkinoj Školi rukometa:

– Smatram da će biti napeta i gusta utakmica s malo golova. Nadam se da ćemo opet kroz produžetke ili penale donijeti pobjedu svojoj naciji i donijeti kući pehar svjetskih prvaka.

Mate Milas, igrač Rohrbacha:

– Predviđam čvrstu, tvrdu, borbenu utakmicu dostojnu finala u kojoj će rezultat biti 0:0 što će ostati i nakon produžetaka. Boljim izvođenjem jedanaesteraca osvojit ćemo naslov prvaka svijeta.

Jurica Keser, igrač Miklinovca:

– Rezultat 1:0 za nas, strijelac Luka Modrić.

zatvori