Četvrtak, 25. travnja 2024.

FOTO/VIDEO Slaven Belupo golovima Gordane i Vidovića pobijedio rumunjski Petrolul

Nogometaši Slaven Belupa slavili su u prijateljskoj utakmici protiv rumunjskog Petrolula. U utakmici igranoj u Cvetkovcu bili su bolji rezultatom 2:0. Pogotke su postigli Gordana i Vidović.

Prvu veliku priliku naši nogometaši promašili su u 30. minuti. Bongongui je izvrsno pronašao Jelića koji se oslobodio svog čuvara i uposlio Delića, a njegov udarac s desetak metara obranio je golman Rumunja. Trinaest minuta kasnije Jelić je iznudio jedanaesterac iz kojeg je Vidović pogodio tek gredu. Valja istaknuti da gosti u prvih 45 minuta nisu opasnije zaprijetili golmanu Markoviću.

U nastavku susreta ponovno je prvi zaprijetio Slaven. Bongongui je izvrsno pronašao Dolčeka, ali je njegov udarac glavom odsjeo na vratnici. Petrolul je prvi puta opasnije do vrata naše momčadi stigao u 54. minuti, ali je Marković izvrsno otklonio opasnost. Slaven je u vodstvo stigao 69. minuti. Ponovno je jedanaesterac iznudio Jelić, a ovog puta precizan je bio Gordana. Miloš Vidović za promašeni penal iskupio se u 90. minuti kada je iskoristio asistenciju Mendyja i zabio za 2:0. Bio je to konačan rezultat utakmice.

Slaven – Petrolul

Posted by Drava.info on Friday, July 20, 2018

 

20. srpnja 2018. – prijateljska utakmica
Cvetkovec, igralište Stari breg

NK Slaven Belupo – FC Petrolul (ROM) 2:0 (0:0)

NK SLAVEN BELUPO: Marković – Međimorec, Musa, Šarlija – Doležal, Vidović, Aparicio, Puclin, Bongongui, Delić(cap.) – Jelić. Još su igrali: Goda, Dolček, Gordana, Mendy, Karamarko. Trener: Tomislav Ivković.

FC PETROLUL: Tordai – Olaru, Plamada, Antoche, Ticu – Cruceru, Ghinga, Ciocalteu – Popescu, Arnautu, Grecu. Još su igrali: Herea, Chindris, Niziri, Ene, Bolbosa. Trener: Leo Grozavu.

Suci: Juriša Dejan, Blašković Lučano, Vrabelj Zoran, Sminderovac Kristijan

Strijelci: 1:0 Gordana 69′, 2:0 Vidović 90′

Žuti karton: – (Slaven Belupo); – (Petrolul)

Crveni karton: –

zatvori