Snimio Marko Posavec.
Večeras su odigrane utakmice četvrtfinala Pan Ljetne lige Koprivnica 2018. Za naslov pobjednika i nagradu od 20.000 kuna u ponedjeljak će se boriti MOD, Jelena Trade, Garanta i MNK Klub 75 Kotoriba.

Veliko iznenađenje priredila je momčad MNK Klub 75 Kotoriba koja je u posljednjoj utakmici pod jakom kišom s 5:3 svladala lanjskog finalista Superprint, a svih pet pogodaka za Međimurce postigao je Nikola Golenja.

MOD je golom Vedrana Kovača u posljednjoj sekundi svladao Knjigovodstvo Dorotea&Denis/Restoran Mia/CB 048 rezultatom 4:3.

Prošlogodišnji pobjednik Jelena Trade nije imao problema protiv momčadi CB Replay Križevci, slavio je s 3:1, dok je najuvjerljiviju pobjedu u četvrtfinalu ostvarila Garanta koja je s 9:1 nadvisila WDF Ludbreg.

Polufinale i finale igrat će se u ponedjeljak, 9. srpnja uz prijenos sve četiri utakmice u programu Sportske televizije. Najbolji igrač, vratar i strijelac bit će nagrađeni trofejima te umjetničkim slikama poznatog koprivničkog slikarskog para Gordane Špoljar Andrašić i Ivana Andrašića. Za najboljeg strijelca uzimat će se u obzir pogoci postignuti od četvrtfinala nadalje.

Pan Ljetna liga Koprivnica 2018. održava se na malonogometnom igralištu Gradskog stadiona ‘Ivan Kušek Apaš’ u Koprivnici u organizaciji Koprivničke udruge za rekreativni sport, pod pokroviteljstvom Grada Koprivnice i Zajednice sportskih udruga Grada Koprivnice. Glavni sponzor je Pan, a glavni medijski pokrovitelji Radio Drava i Drava.info.

 

1/4 finala Ljetne lige: MOD – Knjigovodstvo Dorotea&Denis/Restoran Mia/CB 048

Posted by Drava.info on Thursday, July 5, 2018

 

REZULTATI ČETVRTFINALA (četvrtak, 5. srpnja)
MOD – Knjigovodstvo Dorotea&Denis/Restoran Mia/CB 048 4:3
(Kovaček 2, Šimunić, Njegač / Herent, Poldrugač, Pjetri)
Jelena Trade – CB Replay Križevci 3:1
(Toth 2, El Saleh / Tihelka)
WDF Ludbreg – Garanta 1:9
(B. Vručina / Starčević 2, Matković 2, Obšivač 2, Ivanušić 2, Ceraj)
Superprint – MNK Klub 75 Kotoriba 3:5
(Rac 2, Sesar / Golenja 5)

STRIJELCI
5 – Golenja (MNK Klub 75 Kotoriba)
2 – Starčević, Matković, Obšivač, Ivanušić (Garanta), Toth (Jelena Trade), Kovaček (MOD), Rac (Superprint)
1 – Šimunić, Njegač (MOD), Herent, Poldrugač, Pjetri (Knjigovodstvo Dorotea&Denis/Restoran Mia/CB 048), El Saleh (Jelena Trade), Tihelka (CB Replay Križevci), B. Vručina (WDF Ludbreg), Ceraj (Garanta), Sesar (Superprint)

ZAVRŠNICA: PONEDJELJAK, 9. SRPNJA (Prijenos na Sportskoj televiziji)
18.10 Polufinale: MOD – MNK Klub 75 Kotoriba
19.00 Polufinale: Jelena Trade – Garanta
20.00 Revijalna utakmica veterana: CB Active – CB Loop
21.00 Utakmica za treće mjesto
21.50 Finale