Snimila Sonja Barčanec.
Večeras su odigrane utakmice osmine finala Pan Ljetne lige Koprivnica 2018., malonogometnog natjecanja koje organizira Koprivnička udruga za rekreativni sport te čiji su glavni medijski pokrovitelji Radio Drava i portal Drava.info.

Većina utakmica bila je uzbudljiva i neizvjesna, a na kraju su se od natjecanja oprostile momčadi Autolimarija Krešo, CB Mala čuča, Robin market 0-24 te Novi Scorpion.

Četvrtfinale Pan Ljetne lige Koprivnica na rasporedu je u četvrtak. Sastaju se MOD – Knjigovodstvo Dorotea&Denis/Restoran Mia/CB 048, Jelena Trade – CB Replay Križevci, WDF Ludbreg – Garanta te Superprint – MNK Kotoriba. Za najboljeg strijelca uzimat će se u obzir pogoci postignuti od četvrtfinala nadalje.

Program u četvrtak počinje u 19 sati, a cijena ulaznice je 10 kuna. Žene i djeca imaju besplatan ulaz. Polufinale i finale igrat će se u ponedjeljak, 9. srpnja.

Pan Ljetna liga Koprivnica 2018. održava se na malonogometnom igralištu Gradskog stadiona ‘Ivan Kušek Apaš’ u Koprivnici u organizaciji Koprivničke udruge za rekreativni sport, pod pokroviteljstvom Grada Koprivnice i Zajednice sportskih udruga Grada Koprivnice. Glavni sponzor je Pan, a nagrada za pobjedničku momčad je 20.000 kuna.

REZULTATI I STRIJELCI OSMINE FINALA (srijeda, 4. srpnja)
CB Replay Križevci – Autolimarija Krešo 4:3
(Pirić 4 / Kušenić, Čižmešija, Ivančan)
CB Mala čuča – MNK Kotoriba 0:1
(Golenja)
Garanta – Robin market 0-24 6:1
(Obšivač 2, Starčević, Jurić, Ivanušić / K. Jambrušić)
Knjigovodstvo Dorotea&Denis/Restoran Mia/CB 048 – Novi Scorpion 7:5
(Milek 3, Poldrugač 1, Hudak, Premec, Kolar / Sabol 2, Kučanda, Horvatinović, Jurkić)

PAROVI ČETVRTFINALA (2×20 min.) – ČETVRTAK, 5. SRPNJA
19.00 MOD – Knjigovodstvo Dorotea&Denis/Restoran Mia/CB 048
19.50 Jelena Trade – CB Replay Križevci
20.40 WDF Ludbreg – Garanta
21.30 Superprint – MNK Kotoriba

ZAVRŠNICA: PONEDJELJAK, 9. SRPNJA