Petak, 19. travnja 2024.

ŽUPANIJSKI MERCATO Prometno je u svlačionicama, evo najnovijih dolazaka i odlazaka

Kao i na kraju svake sezone županijskih nogometnih liga mnogo je glasina i priča o prelascima igrača diljem Podravine i Prigorja.

Zasad su dva najzvučnija odlaska ona vrsnog strijelca Krune Jambrušića iz NK Koprivnice u Tehničar iz Cvetkovca te Hrvoja Bačija iz imbriovečkog Borca u drnjanski Tomislav.

Imbriovčani zamjenu za Bačija vide u Vedranu Kovaču koji je nosio dres Miklinovca, a posljednjih mjeseci igrao je Austriji. Povratnik u redove Imbrovčana će biti i Emanuel Šegović. Postoji i mogućnost dolaska Sandra Rajića, jednog od najboljih igrača Drnja u protekloj sezoni.

Tehnika je izborila ulazak u viši rang te će se morati pojačati. Riješena stvar navodno su dolasci mladog Luke Harambaše iz Osvita, Dodleka iz Legrada i Ritoše iz hlebinske Lipe.

Miklinovčani su zasad dogovorili dolazak Marija Sertića koji je s Močilanima osvojio 3. ŽNL.

Drnjanski Tomislav objavio je pak da je klub zasad dogovorio četiri pojačanja. Uz Bačija, to su Robert Bukovac, bivši igrač Cvetkovca, Koprivnice, Slaven Belupa i austrijskih klubova koji može igrati na više pozicija te Filip Peroković koji se vraća nakon što je uspio spasiti Ždalu od ispadanja iz 1. ŽNL. Nakon prošlogodišnjih nesuglasica ovaj puta definitivno u Drnje dolazi perspektivan i mladi nogometaš Sanjin Đurašević iz Reke.

Redove Novigradske Drave, nakon što su izborili opstanak, napustit će Mario Kovaček i Skukan.

Legrađanski Kormorani doveli su u svoje redove Domagoja Baričića iz Miklinovca koji će ujedno biti i trener.

Pisali smo da je NK Koprivnicu napustio njen najbolji igrač Kruno Jambrušić, a odlaze i Sminderovac, Šokec i Halavuk. Momčad su još napustili stoper Vinko Pušić koji će navodno pojačati redove novog drugoligaša Međimurja. Saznajemo da bi Međimurje htjelo dovesti još pokojeg igrača iz redova Zelenih. Što će biti s NK Koprivnicom i tko će još otići i doći te hoće li Vedran Medenjak ostati trener znat ćemo u skorije vrijeme.

zatvori