Srijeda, 27. ožujka 2024.

FOTO: SPORTSKE IGRE ŽUPANIJSKOG SDP-a Novi predsjednik okupio stranačke kolege na Kalniku

Kao što je i najavio, nedavno izabrani novi predsjednik podravsko-prigorskog SDP-a Mladen Kešer okupio je svoje stranačke kolege na stranačkim sportskim igrama u svom Kalniku.

Kako je poručio, ovaj teambuilding je osmišljen da bi se članovi međusobno zbližili u direktnom komuniciranju, za razliku od komunikacije preko društvenih mreža. Također, ovim igrama u podravsko-prigorskom SDP-u uvode nove standarde u politiku koja – kako kaže Kešer, “nije zavidna, ljubomorna, ohola, bolesna, zna primati poraze i nositi se s pobjedom. Novi standardi u politici moraju biti prepoznatljivi – to su praštanje, služenje, ljubav, trpljenje za čovjeka, čovjeka, poštivanje različitosti i stvaranje boljeg sutra.”

– Mladima trebamo dati jasnu viziju zajednice u kojoj će normalno i ponosno živjeti i dičiti se time što dolaze iz Podravine i Prigorja. Zbog tih vrijednosti SDP organizira sportske igre i druženje, kako bi svaki član i simpatizer mogao biti ponosan na svoju stranku, zaključio je predsjednik Kešer.

Za spomenuti je da su oni treće životne dobi igrali šah i kartali, dok su se ostali natjecali u malo zahtjevnijim disciplinama. Tako su u potezanju užeta pobjedu odnijeli muška ekipa Koprivnice, ženska Rasinje i u mješovitoj konkurenciji zajednička ekipa Đurđevca i Rasinje. U štafeti bez ruku ekipa Križevaca je pobijedila ekipu Sokolovca.

Marko Fucak najbolji je bio u skoku u dalj s mjesta, Katica Kešer i Miroslav Golub pobijedili su u plesu s jabukom, dok je Mladen Kešer bio najbolji u trčanju u vreći, a Brankica Šalomun u utrci s jajetom u žlici. Lovorka Kučinić i Mladen Kešer pobijedili su u utrci živih tački.

Kako su se podravsko-prigorski socijaldemokrati družili na Kalniku, pogledajte u fotogaleriji.

zatvori