Četvrtak, 28. ožujka 2024.

PROMETNA U KOPRIVNICI Vozač Mercedesa naletio na 17-godišnjakinju

U Koprivnici su se jučer dogodile dvije prometne nesreće, jedna s ozlijeđenom osobom te jedna samo s materijalnom štetom.

Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom dogodila se oko 8:05 sati u Vinogradskoj ulici. Zbog nepropisnog pretjecanja teretni automobil marke Mercedes udario je u bicikl. 55-godišnji vozač, naime, nije vodio računa o položaju svog vozila prilikom pretjecanja pa je udario stražnjim dijelom tovarnog sanduka u upravljač bicikla kojim je u istom smjeru upravljala 17-godišnja biciklistkinja.

Pala je na kolnik i zadobila lakše tjelesne ozljede. Sudionici nisu bili pod utjecajem alkohola, a protiv 55-godišnjeg vozača će biti pokrenut prekršajni postupak.

Oko 16 sati na Trgu podravskih heroja dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Nepoznati vozač kretao se svojim automobilom vožnjom unatrag u namjeri uključivanja na kolnik ne vodeći računa o svom vozilu. Tada je došlo do udara prednjeg dijela osobnog automobila u prednji bočni dio propisno parkiranog Peugeota koprivničkih registracija. Nastala je materijalna šteta.

Nakon toga nepoznati je vozač napustio mjesto događaja, a da vlasniku oštećenog automobila nije ostavio svoje podatke i podatke o vozilu kojim je upravljao.

Slijedi daljnji rad policijskih službenika na utvrđivanju identiteta nepoznatog vozača.

zatvori