POKLANJAMO Otvorene su prijave za KUL Hlebine, osvojite kotizaciju

0
363
Ako imaš između 8 i 12 godina, voliš se kreativno i umjetnički izražavati, avanturističkog si duha i želiš iskusiti čari kampiranja, upoznati život i tradiciju sela, naučiti slikati na staklu i provesti noć u Muzeju, ovo je prava prilika za tebe!

Portal Drava.info poklanja vam kotizaciju za KUL Hlebine 2018.! Prijaviti se možete putem obrasca na kraju članka.

Još jedan kamp KUL Hlebine – Kultura, Umjetnost, Logorovanje – održat će se od 29. lipnja do 1. srpnja 2018. godine. Namijenjen je djeci od 8 do 12 godina. Riječ je o kampu s naglaskom na kreativno izražavanje, slikanje na staklu, upoznavanje života sela, tradicionalnih igara, plesova, hrane i običaja, snalaženje u labirintu, posjet živućim naivnim umjetnicima, priče uz vatru i spavanje u šatoru.

Prijaviti se možete do 21. lipnja na e-mail: hkusenic@muzej-koprivnica.hr ili na mob. 099 306 87 13. Kotizacija (za 3 dana): 200,00 kn.

Prijavite se i osvojite besplatnu kotizaciju

Tvoje ime i prezime (obvezno)

Tvoj email (obvezno)

Tvoji podaci (adresa i broj telefona) (obvezno)

Označite kućicu i kliknite 'Pošalji':

Odabirom "kvačice" u gornjem obrascu dajem privolu Udruzi Drava-info (Voditelju obrade) kao izdavaču portala Drava.info da prikuplja moje osobne podatke - ime, prezime, adresu e-pošte, poštansku adresu i telefonski broj (u daljnjem tekstu: osobni podaci) te da ih obrađuje na način da me obavijesti o eventualnom pozitivnom rezultatu natječaja. Osobni podaci smiju se koristiti samo u svrhu kontaktiranja po završetku natječaja. Mojim osobnim podacima pristup mogu imati samo ovlaštene osobe Voditelja obrade zadužene za navedeni posao i to samo u svrhu koja je gore navedena. Voditelj obrade poduzima sve tehničke i organizacijske mjere za zaštitu osobnih podataka. Voditelj obrade osobnih podataka će izbrisati moje osobne podatke odmah po završetku natječaja, a najkasnije nakon 30 dana od dana prijave. Ovu privolu dajem dobrovoljno, te potvrđujem da sam upoznat/a kako u bilo koje vrijeme mogu povući ovu privolu bez bilo kakvih negativnih posljedica. Također sam upoznat/a da sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka, mogu pod određenim uvjetima, koristiti svoja prava da dobijem potvrdu o obradi, izvršiti uvid u svoje osobne podatke, ispraviti ili dopuniti svoje osobne podatke, prigovoriti daljnjoj, ili prekomjernoj obradi, blokirati nezakonitu obradu, zatražiti brisanje svojih osobnih podataka, te zaprimiti presliku osobnih podataka radi prijenosa drugom voditelju brade. Upoznat sam i sa pravom na povlačenje ove privole, koju mogu povući slanjem e-mail poruke na adresu privatnost@drava.info, te sam upoznat/a da povlačenje ove privole ne utječe na zakonitost obrade na temelju privole prije njezina povlačenja. Ovime potvrđujem da sam od strane Voditelja obrade upoznat/a kako sve informacije koje se odnose na obradu osobnih podataka mogu provjeriti i dobiti putem e-maila: privatnost@drava.info. Upoznat/a sam da u vezi povrede svojih prava mogu podnijeti pritužbu Agenciji za zaštitu osobnih podataka.