Četvrtak, 25. travnja 2024.

Ove nedjelje organizira se prvi malonogometni Memorijalni turnir ‘Miroslav Belaj’

Nogometni klub Rasinja ove nedjelje organizira 1. Memorijalni malonogometni turnir “Miroslav Belaj”.

Nakon uspješno održanog malonogometnog turnira prošlegodine, NK Rasinja i ove godine organizira rasinjski turnir. Bit će održan u znak sjećanja na pokojnog i dragog prijatelja Miroslava Belaja koji je preminuo prije godinu dana. Zbog toga će i određeni prihod od kotizacije ekipa NK Rasinja donirati obitelji Miroslava Belaja.

Turnir će se održati ove nedjelje, 24. lipnja na igralištu Mlačine u Rasinji. Kotizacija po ekipi iznosi 200 kuna, a igra se u sustavu 4+1. Jedna ekipa može prijaviti maksimalno osam igrača. Za najbolje tri ekipe pripremljene su i nagrade: 1. mjesto odojak, gajba i pehar, 2. mjesto dvije gajbe i pehar te treće mjesto gajba i pehar.

Ekipe se mogu prijaviti putem službene Facebook stranice NK Rasinja ili na sam dan turnira do 11 sati, dok je početak utakmica planiran za 12 sati.

– Za sve goste i igrače pripremljen je bogat asortiman osvježavajućeg pića i hrane. Dođite u nedjelju, navijajte i podržite svoje ekipe, a zabava je zagarantirana do kasno u noć – pozivaju organizatori.

Ustupio Nogometni klub Rasinja.
zatvori