Srijeda, 24. travnja 2024.

NEMA MU RAVNOG Jan Tisaj u dva dana osvojio dva naslova državnog prvaka: ‘Idemo dalje, ništa nas ne može slomiti!’

Mladi koprivnički triatlonac Jan Tisaj ovog je vikenda osvojio dva prva mjesta na Državnom prvenstvu u biciklizmu u Vinkovcima.

Prvog dana natjecanja Jan je zlatnu medalju osvojio u kronometru. Za 58 sekundi bio je brži od drugoplasiranog natjecatelja i tako ovogodišnjim uspjesima dodao još jedan.

Isti rezultat mladi koprivnički triatlonac postigao je i u nedjelju. Sjajnom vožnjom došao je do petog naslova državnog prvaka, ovog puta u cestovnom biciklizmu kategorije U14.

Vrijedno je podsjetiti da je Jan u godinu dana već osvojio tri naslova državnog prvaka u triatlonu i dva u biciklizmu. Neizmjerno ponosan na uspjehe svoga sina jučer je bio Hrvoje Tisaj:

– Besramno mogu reći samo respect tom borcu koji ostavlja zadnje atome snage na terenu jer on sve ovo radi SAM. Zbog specifičnosti oba sporta Jan trenira sam. Zbog naše obiteljske situacije ja ga nisam u stanju kontrolirati i prepušten je sam sebi (hvala dečkima koji uskoče i uzmu ga na vožnju). Ali na utrkama nikada ne odustaje do zadnjeg atoma snage. Zbog toga svako penjanje na postolje i taj osmijeh na licu samo me stegne oko srca i kažem ‘idemo dalje… Ništa nas ne može slomiti… Ne damo se.. – napisao je na Facebook statusu.

Janu sada slijedi odlazak na jaku biciklističku utrku u Sloveniju koja traje etapno tri dana.

zatvori