Petak, 29. ožujka 2024.

NAKON IZBORA U SDP-u Novoizabrani predsjednik najavio što će raditi

Nakon što je stranačka županijske izborna komisija ustvrdila da nema nikakvih nedoumica oko izbora Mladena Kešera za novog predsjednika podravsko-prigorskog SDP-a, odmah sinoć je održana i prva koordinacija predsjednika gradskih i općinskih organizacija SDP-a.

Bila je prigoda da novoizabrani predsjednik svojim suradnicima najavi što će raditi. Među ostalim, to je odnos stranke prema članovima, simpatizerima i ostalim građanima, ali i iskazivanje jasnih stavova, kaže Kešer istaknuvši da svoju stranku vidi kao jedinu alternativu koja mora imati rješenja i odgovore za sva aktualna pitanja.

– Podravci i Prigorci svakako mogu očekivati jedan čvrst i jasan SDP, SDP koji će davati odgovore na pitanja građana, SDP koji će davati rješenja, a ne samo otkrivati probleme i afere. Kao stranka želimo davati rješenja da bi građani naše županije bolje živjeli. Mi zapravo imamo zadatak unijeti povjerenje u naše biračko tijelo. Neka građani od nas očekuju stvaranje nove moderne ljevice unutar SDP-a, koja će stati na branik radnika, poduzetnika, obespravljenih i socijalno ugroženih ljudi.

Kešer je okupljenima na koordinaciji predstavio potpredsjednike Marka Fucaka i Ivana Knoka, te članove predsjedništva – Damira Lackovića, Tomislava Golubića, Marka Katanovića, Tomislava Kućinu i Velimira Pintarića.

Treći potpredsjednik za Sektor Koprivnica Mišel Jakšić svoj nedolazak na sastanak ispričao je gradonačelničkim obvezama, dok se Kešerov protukandidat za županijskog predsjednika stranke, legradski načelnik Ivan Sabolić, nije ispričao. No Kešer kaže da nikome ništa ne zamjera i da će svi zajedno raditi za dobrobit stranke.

zatvori