Petak, 19. travnja 2024.

NAKON FINALA Medenjak: Vidjelo se da igramo ligu više, čestitam treneru Miklečiću

Nogometni klub Koprivnica jučer je s 4:0 pobijedio Križevce i osvojio Županijski nogometni kup.

Dojmove nakon utakmice s nama je podijelio trener Vedran Medenjak.

– Pokazalo se da smo i taktički i kondicijski puno pripremljenija momčad od Križevaca. Vidjelo se da igramo jednu ligu više nego naš protivnik i to se osjetilo. Na vrijeme smo zabili golove i kasnije smo utakmicu rutinski priveli kraju – rekao je Medenjak.

>> FOTO/VIDEO Županijski kup uvjerljivo pripao Koprivnici

Sezona je završila i bila je za Zelene prilično dobra, s čime se slaže i trener. – Prikazali smo jedno vrlo dobru i atraktivnu igru ove sezone. Mislim da su – nažalost malobrojni – gledatelji koji su pratili Koprivnicu ove sezone mogli biti izrazito zadovoljni igrom koju smo pokazali. Bilo je tu krasnih akcija i prekrasnih golova te još jednom čestitam svojim igračima na tome.

Spomenimo da je trener Križevaca Mihael Miklečić upravo kod trenera Koprivnice Vedrana Medenjaka odrađivao praksu za završetak edukacije na Nogometnoj akademiji. Pitali smo Vedrana Medenjaka kakav je Miklečić bio kao trener:

– Rekao bih da je imao slabiju momčad kojom je baratao, a pokazao se kao izrazito dobar taktičar i ja mu čestitam na dobrom finalu i tome što su uspjeli doći do finala.

zatvori