Utorak, 26. ožujka 2024.

Mrežin Alen Klasan nakon jučerašnjeg incidenta podnio ostavku na sve dužnosti, stranka se ograđuje od njegovih postupaka

Mreža nezavisnih lista Koprivnica primila je pismenu i neopozivu ostavku na sve dužnosti predsjednika podogranka Zapad Alena Klasana.

On je, naime, jučer sudjelovao u konfliktu s građanima koji su blokirali javnu prometnicu u Kolodvorskoj ulici u Koprivnici te mu na taj način zapriječile prolazak odnosno korištenje javne površine.

– Poštovani, zbog moje neprimjerene reakcije prema prosvjednicima koji su zbog visoke cijene goriva svojim vozilima blokirali promet u Koprivnici u Kolodvorskoj ulici, u srijedu 20. lipnja, podnosim ostavku na sve stranačke dužnosti. Također izražavam žaljenje zbog svojeg postupka – stoji u njegovom dopisu.

Mreža nezavisnih lista Koprivnica ograđuje se od njegovih postupaka.

– Iako smatramo neprihvatljivim izražavanje prosvjeda protiv cijena goriva na način da se ostalim sugrađanima, koji također plaćaju to gorivo, priječi Ustavno pravo slobode kretanja, isto tako ne nalazimo opravdanje za bilo kakav konflikt kako bi se takvo stanje riješilo te ga ovim putem osuđujemo – poručuju iz stranke.

Mreža nezavisnih lista Koprivnica javnost će naknadno izvijestiti o tome tko će preuzeti Klasanovu funkciju.

zatvori