Srijeda, 27. ožujka 2024.

Mreža nezavisnih lista jučerašnje nevrijeme iskoristila za novu “packu” gradskoj vlasti

Jučerašnje nevrijeme koje je zahvatilo Koprivnicu i okolicu bilo je povod oporbenoj Mreži nezavisnih lista da gradskoj vlasti uputi još jednu kritiku.

U Mreži su primjetili, kako stoji u njihovu priopćenju – „da je Koprivnica ponovo zaplivala nakon nešto jačeg nevremena praćenog kišom“. Primjetili su i da je ponovo bio potopljen podvožnjak kod Podravke ali i da je plivala i „pametna“ Ulica Hrvatske državnosti.

Prisjetili su se i da je gradonačelnik Mišel Jakšić još u rujnu 2014. godine
pred Gradskim vijećem rekao da su mu za rješavanje problema s podvožnjakom vezane ruke jer zajedno s Hrvatskim cestama i Hrvatskim željeznicama traži rješenje rekonstrukcije križanja i izgradnje drugog kolosijeka željezničke pruge. No potom je, podsjećaju iz Mreže, najavio da će do kraja godine biti gotov plan za raskrižje i te da će se nakon toga krenuti s rješavanjem podvožnjaka.

S obzirom na to da to još nije realizirano, koprivnička Mreža od graodnačelnika Jakšića traži da izvijesti građane u kojoj su fazi razgovori s Hrvatskim cestama i Hrvatskim željeznicama.

A od uprave Koprivničkih voda – Zdravka Petrasa i Sandre Sinjeri, Mreža očekuje stručan odgovor na pitanje zbog čega su jučer bili poplavljeni podvožnjak i Pametna ulica.

zatvori