Petak, 29. ožujka 2024.

LACI UZVRATIO Prijedlog za referendum istjerao na čistac stranačke politike oko Piškornice

Priča o referendumu za Piškornicu i brzu cestu do Koprivnice i dalje prema granici s Mađarskom dobila je još jedan svoj nastavak.

Nakon što su svoj stav o inicijativi sa sjednice županijske skupštine nezavisnog Željka Lackovića javnosti predstavili iz Kluba županijskih vijećnika SDP-a i Hrvatskih laburista, javio se i prozvani Željko Lacković. Uzvratio im je da razgovara s građanima i njima polaže račune te dodao:

– Da SDP ima svoje stavove, ne bi u medijima raspravljao o mojima. Prijedlog za referendum istjerao je stranačke politike oko Piškornice na čistinu. I ne samo oko Piškornice već i oko spremnosti za realizaciju velikih projekata na području naše županije, uzvratio je Lacković istaknuvši da se zna tko je sve do sada mogao rješavati pitanje brze ceste, a to nije učinio.

– Rješavanje nama bitnih projekata može biti osnaženo referendumom, a Vlada će prepoznati opravdanost naših težnji, zaključio je Lacković.

Podsjetimo, osim što je član županijske skupštine, Željko Lacković je i nezavisni saborski zastupnik. Svojom potporom saborskoj većini dobio je mogućnost direktnog komuniciranja s Vladom, što smatra dobrom prilikom za realizaciju ovdašnjih kapitalnih projekata.

zatvori