Petak, 29. ožujka 2024.

FOTO Za napuštene životinje s koprivničkog područja jučer sakupljeno najviše novaca do sad

Još jedna akcija sakupljanja financijskih sredstava za Šinterice dobrog srca održana je jučer u koprivničkoj Martinovki.

Organizatorice su i više nego zadovoljne buvljakom na kojem su im dobri sugrađani donirali preko 3.000 kuna.

– Jako smo zadovoljne s jučerašnjom buvljakom. Mislim da je ovo bila najbolja akcija do sada. Osim odlične lokacije i lijepog vremena atmosferi je doprinio i drugi koprivnički sajam ploča koji se u isto vrijeme odvijao na toj lokaciji – rekla nam je jedna od organizatorica Nina Verčević.

Podsjetimo, Šinterice dobrog srca brinu o napuštenim i nezbrinutim životinjama s koprivničkog područja, a jučer sakupljeni novac iskoristit će za potrebne veterinarske troškove i hranu za njuškice koje su kod njih na privremenoj skrbi.

Cure nakon svake ovakve akcije 20% sakupljenog novca doniraju određenoj udruzi ili inicijativi s koprivničkog područja, a ovaj put odabrale su Udrugu za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama Latice.

– Na ovaj način želimo potaknuti suradnju između različitih udruga i inicijativa s koprivničkog područja. Latice su objeručke prihvatile suradnju i donirale ručno rađene sapune i knjige mlade spisateljice Nikol Bali – govori Nina.

Na jučerašnjem događaju zabave nije nedostajalo ni za najmlađe. Mališani su mogli uživati u oslikavanju lica, ljetnim tetovažama, figurama od modeling balona te najpoznatijim igrama iz životinjskog svijeta.

– Zahvalni smo na prostoru i svima koji su pomogli u organizaciji. Sve u svemu, predivna akcija. Osim sakupljenog novca ostvarili smo i više nego ugodnu suradnju s raznim obrtima i udrugama. Zabavili smo se, družili i uživali u dobroj glazbi. Već imamo planove za nove akcije tako da nas čeka radno i zanimljivo ljeto – zaključuje Nina.

Snimio Marko Posavec.
Snimio Marko Posavec.
Snimio Marko Posavec.
Snimio Marko Posavec.
Snimio Marko Posavec.
Snimio Marko Posavec.
zatvori