Petak, 19. travnja 2024.

FOTO/VIDEO: ŠODEVINORACIJA Dobra vina, natjecanje u pripremi gulaša i nogometni turnir

Drugi dan otvorenja nove sezone Ljeta na Šoderici bio je rezerviran za ŠodeVinoraciju, manifestaciju neobičnog imena koja je pod tim nazivom ujedinila vrhunska vina i druge delicije, natjecanje u pripremi gulaša i malonogometni turnir.

ŠodeVinoraciju su organizirali županijski Savez sportske rekreacije i gradska Udruga sportske rekreacije “Sport za sve”, a sudjelovale su i druge udruge iz Sigeca, Virja, Đelekovca, Podravskih Sesveta, Herešina i Kunovec Brega.

Koprivnička udruga za rekreativni sport, Udruga za mali nogomet Koprivnica i NK Romantičari odigrali su i prijateljski malonogometni turnir.

Planirani “Vinski hod” po vinskim postajama duž Šoderice zbog prijetnje lošeg vremena nije održan, no zato su vinari – hobisti koji su sudjelovali u manifestaciji, među kojima su bili Mladen Laškaj, Gojko Milošević, Velimir Briški, Robi Ostriž, Marinko Bagarić, Pero Cik i Ivan Delimar – ponudili svoja vrhunska vina.

Na prostoru Aquaterra Lake Resorta na Šoderici održano je i natjecanje u pripremi gulaša. Tko su bili najbolji, pogledajte na priloženom video zapisu proglašenja pobjednika.

Podsjetimo, premijerni vikend nove sezone Ljeta na Šoderici zaključit će se u nedjelju biciklijadom koja u 10 sati kreće sa Zrinskog trga. U 12:30 na rasporedu je i službeno otvorenje.

Proglašenje najboljeg gulaša na Šodevinoraciji

Posted by Drava.info on Saturday, June 9, 2018

 

zatvori