Četvrtak, 25. travnja 2024.

FOTO/VIDEO Antonia Tea Beroš druga je pratilja Miss Supranational Hrvatske

Finalni izbor za Miss Supranational Hrvatske održan je sinoć u Vodicama. U konkurenciji od 17 prelijepih finalistica titulu najljepše ponijela je Miss Supranational dijaspore Tihana Babij koja će Hrvatsku predstavljati u studenom na izboru za Miss Supranational svijeta u Poljskoj. Predstavnica Koprivničko-križevačke županije Antonia Tea Beroš ponijela je lentu druge pratilje, donosi Prigorski.hr.

Ova relativno mlada licenca izbora ljepote održava se posljednjih deset godina, a krenula je iz Poljske. Kako je veoma dobro prihvaćena, nacionalni izbori za Miss Supranational održavaju se u stotinjak država, što prati jednako toliko televizija u izravnom prijenosu.

Antonia Tea Beroš. Foto: Zdenko Balog / Prigorski.hr

Već treću godinu pridružuje im se i Hrvatska, s regionalnim izborima u središnjoj Hrvatskoj i dijaspori. Vlasnice licence za Hrvatsku, Sanja Bjedov Popović i Tamara Roglić, organizatorice su glamuroznog izbora.

Finalistice su imale pet izlazaka u kojima su nosile komplete iz asortimana Galiko, LuLei, kupaće kostime Mistic Exclusive, vjenčanice modnog salona IN Sposa, a deset finalistica u završnom je izlasku zablistalo u haljinama Mistic Exclusive.

EKSKLUZIVNO IZ VODICA Nova Miss Supranational Hrvatske je Miss dijaspore Tihana Babij. Prva pratilja je Vanda Antunović, a druga pratilja Križevčanka Antonia Tea Beroš!

Posted by prigorski.hr on Wednesday, June 6, 2018

 

Među 17 prelijepih finalistica, krunu najljepše dobila je Tihana Babij, te će našu zemlju predstavljati u studenom u izboru za Miss Supranational svijeta u Poljskoj.

Njene pratilje su Vanda Antunović prva, te Antonia Tea Beroš druga, dok je lentu Miss Supranational fotogeničnosti odnijela Pia Cesarec. Lentama su se još ovjenčale Jasna Jakovljević, Miss Supranational Catwalk, Gabriela Ružić, Miss Supranational simpatičnosti, Barbara Kos (također Križevčanka) Miss Supranational elegancije, te Kristina Opačak, Miss Supranational Personality.

Najljepši pozdravi od kandidatkinja za Miss Supranational Hrvatske!

Posted by prigorski.hr on Wednesday, June 6, 2018

 

Tihanu je sjajnom tijarom okrunila dosadašnja Miss Supranational Hrvatske, zanosna Eni Šukunda. Upitana za prve dojmove, vidno uzbuđena Tihana, rekla nam je:

– Predivno! Ne mogu vjerovati. Sretna sam, što da kažem, hvala svima! Jesam li očekivala? Da, naravno da sam željela, ali ovdje je toliko prekrasnih djevojaka. Moj osbni favorit bila je Vanda, ona je posebna. Drago mi je da je dobila lentu Prve pratilje.

Fotogaleriju s izbora za Miss Supranational Hrvatske donosi Zdenko Balog za Prigorski.hr.

zatvori