Četvrtak, 28. ožujka 2024.

FOTO Udruga žena Herešin održala tradicionalne sportske susrete

Tradicionalni susreti Udruge žena Herešin u veseloj su atmosferi održani proteklog vikenda u kompleksu Društvenog doma i sportskog igrališta u Herešinu.

Kao i svake godine, odazvalo se 200-tinjak sudionika iz 28 udruga iz Koprivničko-križevačke županije, ali i gošće iz prijateljske Udruge žena “Labod” iz Mađarske koje su izvele prigodni program.

Zamjenik župana Ratimir Ljubić Udruzi i predsjednici Gordani Krčmar uputio je pohvale na čuvanju tradicije i razvijanju prijateljskih odnosa, kao i na poticanju društvenog života u lokalnoj zajednici, a predsjednica Krčmar zahvalila je Županiji na podršci te zamjeniku uručila zahvalnicu.

Osim kulturno-umjetničkog programa, sudionici Susreta uživali su u sportskim igrama gdje su odmjerili snage u nošenju mlinčenjaka, potezanju užeta te igranju nogometa s metlom, a druženje je nastavljeno uz večeru i glazbu.

Programu je prisustvovala i zamjenica gradonačelnika Koprivnice Melita Samoborec te drugi gosti.

– Prije svega željela bi se zahvaliti Društvu žena Herešin na organizaciji ovog događaja. Lijepo vas je vidjeti u ovako velikom broju. Mjesto koje nema udrugu žena, vatrogasce i nogometni klub ne živi, a za vas mogu reći da doista živite i da uvelike doprinosite svojoj sredini. Hvala vam na tome – rekla je zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec.

zatvori