Petak, 19. travnja 2024.

FOTO Slatke delicije otvorile slastičarnicu u centru Koprivnice – Ovo je ostvarenje našeg sna!

Koprivničko poduzeće Slatke delicije d.o.o. predstavilo je danas javnosti svoj novi poslovni uspjeh.

Nakon 14 godina, koliko vrijedno rade, članovi obitelji Kolarić i Medved ostvarili su svoj dugogodišnji san – otvorili su slastičarnicu u centru najdraže nam Koprivnice.
Slatke delicije preuzele su renomiranu Slastičarnicu Zagorje. Kako bi vam bilo maksimalno ugodno, prostor su preuredili a asortiman dobro poznatih kolača dopunili novima. Uz kolače, sokove i kavu, Slastičarnica Zagorje nudi vam i novi sladoled. Posebno pozivamo da tijekom ljeta uživate u sezonskim ledenim slasticama spravljenima od pravoga voća!

Kako bi u Slastičarnici Zagorje mogli u potpunosti uživati ljubitelji svježeg zraka, pomno su uredili i terasu, na kojoj svoje mjesto dobivaju i pušači.

Voditelj Slastičarnice Zagorje Damir Kolarić nije mogao skriti zadovoljstvo. Rekao je da su nakon izgradnje proizvodno-prodajnog pogona u Goričkoj, te otvaranja vlastitog prodajnog prostora na koprivničkoj Gradskoj tržnici, htjeli otvoriti i pravu slastičarnicu.

– Planirali smo već dugo otvoriti svoju slastičarnicu u našem gradu. Ovo se pokazalo kao sjajna prilika, i evo nas – tu smo, zaključio je ne skrivajući radost.

A direktorica Slatkih delicija Brankica Kolarić Medved uvjerena je da su povukli dobar potez:

– Naše kolače, čiju su kvalitetu naši sugrađani odavno prepoznali, doveli smo im i u centar grada kako bi svakoga dana mogli uživati u njima. Spravljaju ih profesionalni slastičari, stalno nudimo nove vrste, a zahvaljujući našoj majci Štefici oživjeli smo i stare recepte što starih koprivničkih starih kuharica, što naše obitelji te podravskih baka i prabaka. Posebno nas veseli da su mirise i okuse djetinjstva prepoznali i naš kupci.

S novom slastičarnicom, Slatke delicije zaposlile su i nove ljude. Oni su jedan od primjera kako su nekadašnji đaci koprivničkih škola, prihvatili poticaj svojih roditelja – Štefice i Branka, ali i uz pomoć opoticajnih mjera Grada Koprivnice i Koprivničko-križevačke županije, uspješno opstali na tržištu.
Neka im je sretno.

Danas su ih posjetili mnogi znani i neznani kako bi im poželjeli poslovni uspjeh. Neke od njih, pogledajte u foto galeriji što slijedi.

zatvori