Četvrtak, 18. travnja 2024.

FOTO: PRVACI HRVATSKE Nogometaši Srednje škole na prijemu kod gradonačelnika

Nogometaši Srednje škole Koprivnica osvojili su prvo mjesto u futsalu na završnici Državnog prvenstva školskih sportskih društava u Poreču. Tim povodom danas su ih primili gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić i njegova zamjenica Melita Samoborec.

Gradonačelnik Jakšić čestitao im je na velikom zalaganju i postignutom rezultatu. – Od srca vam želim, s obzirom na to da na ovaj rezultat treba gledati i kao put kroz školovanje, da u svom daljnjem razvoju upišete škole i fakultete koje ste planirali. Također, onima koji imaju te ambicije, želim da postanete vrhunski sportaši – rekao je Jakšić te iskrene čestitke na rezultatu uputio i treneru Bruni Boriću i ravnateljici Manueli Gregurić.

Na rezultat se osvrnuo i trener Bruno Borić. – Meni je osobno trebalo 20 godina da sa školom dođem do ovog rezultata i ono što mogu zaključiti je da imamo iznimnu generaciju – ponosno je rekao trener Borić.

Posebno zadovoljni rezultatom su mladi nogometaši. – Naš uspjeh veći je samim time što nismo imali toliko vremena i prilika za pripremu kao primjerice druge ekipe koje su sudjelovale na natjecanju. Doista smo bili ekipa što je i dokazano ovim velikim rezultatom – rekao je kapetan Tomislav Srbljinović.

Prijemu je prisutna bila i ravnateljica Srednje škole Koprivnica Manuela Gregurić te pročelnici Ana Mlinarić i Dario Jembrek.

Važno je također istaknuti kako su i djevojke iz Srednje škole Koprivnica izborile 5. mjesto na natjecanju u futsalu za djevojke pod vodstvom mentorica Ivane Posavec Gregurine i Natalije Tomac Kelek.

Izvor: koprivnica.hr
Izvor: koprivnica.hr
Izvor: koprivnica.hr
Izvor: koprivnica.hr
Izvor: koprivnica.hr
Izvor: koprivnica.hr
zatvori