Četvrtak, 25. travnja 2024.

FOTO Pogledajte kakvu je tematsku zabavu Iva Horvat pripremila u svom dvorištu

Kokteli, tortilje, nachosi, tropsko voće i povrće, papirnati ukrasi, slamnati šeširi, slamčice i brojni drugi rekviziti našli su se na jedan dan u dvorištu koprivničke poduzetnice i dizajnerice nakita Ive Horvat.

Iva je, naime, u svom dvorištu u Koprivnici priredila kubansku tematsku zabavu za rođendan svog dugogodišnjeg dečka. Većina je dekoracija ručno rađena pa je tako priprema za ovaj originalni party trajala dva mjeseca.

– Sve je zapravo krenulo od toga da sam htjela napraviti neki koktel party, a na kraju su ideje samo dolazile. Cijela priprema trajala je dva mjeseca jer je trebalo jako puno toga nabaviti: napraviti šank od paleta, hrpu dekoracija, pronaći bačvu i smisliti cijeli koncept. I naravno, sve sakriti od dečka s obzirom na to da je bio party iznenađenja – govori Iva.

Ivi su u pripremi događaja pomagali i članovi obitelji, a dečko, na svu sreću, nije imao pojma što mu se sprema. – Prezadovoljna sam kako je sve ispalo. Iznenađenje je uspjelo, a ljudi su se vjerujem zabavili.

Kako je izgledao šarolik i živopisan tematski party pogledajte u fotogaleriji.

zatvori