Četvrtak, 28. ožujka 2024.

FOTO Osnovna škola Antun Nemčić Gostovinski proslavila svoj dan

Svečanim programom u dvorani Domoljub koprivnička Osnovna škola ‘Antun Nemčić Gostovinski’ proslavila je jučer, 13. lipnja Dan škole.

Okupljene u Domoljubu najprije je pozdravila ravnateljica škole Gordana Gazdić Buhanec rekavši kako su sve napore i trud usmjerili prema tome da su prepoznati kao kvalitetna, poticajna i pouzdana obrazovna ustanova koja služi na korist i ponos svojim učenicima i učiteljima, kao i široj društvenoj zajednici.

Gordana Gazdić Buhanec. Snimio Marko Posavec.

– Izrazito smo zadovoljni proteklom školskom godinom u našoj školi. Proveli smo brojne projekte i sudjelovali na velikom broju natjecanja, a to ćemo činiti i ubuduće. Učenicima pokušavamo osnovnoškolsko obrazovanje učiniti što kvalitetnijim i ljepšim. Nadam se da u tome i uspijevamo – rekla je Radio Dravi ravnateljica škole Gordana Gazdić Buhanec.

Zamjenik župana Ratimir Ljubić uputio je čestitke povodom Dana škole također se osvrnuvši na brojne projekte u kojima učenici i nastavnici sudjeluju – od međunarodnih projekata, očuvanja prirode i kulturne baštine i robotike pa sve do umjetnosti i sporta.

– Svi ti uspjesi ne bi bili mogući bez zaposlenika škole koji u svoj posao unose mnogo entuzijazma i ljubavi, čineći ovu ustanovu primjerom obrazovne sinergije. Želim vam mnogo sreće i zadovoljstva u daljnjem radu i učenju – poručio je zamjenik Ljubić.

U glazbeno-scenskom dijelu učenici su se predstavili svojim talentima i vještinama, te se tako moglo čuti pjesmu zborova i recitacije te pogledati igrokaz i plesne koreografije.

Dodajmo da je prije programa u Domoljubu održana humanitarna prodajna izložba Učeničke zadruge “Nemčićevi suncokreti”, izložba radova polaznika Male koprivničke škole keramike, matematički petoboj za učenike četvrtog razreda, izložba učeničkih herbarija i plakata, projekcija filmova FVD “AniMravec” te sportske aktivnosti.

zatvori