Petak, 29. ožujka 2024.

FOTO Grupa podravskih navijača otputovala u Rusiju bodriti hrvatsku reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu

Grupa podravskih navijača prevalila je dug put do ruskog Kalinjingrada gdje će bodriti hrvatsku reprezentaciju na Svjetskom nogometnom prvenstvu.

Igor Kragulj, Goran Kolarek, Kristijan Lipić, Mario Rac, Ivan Mihalić i Matija Dolenec na put dug 18 sati krenuli su u četvrtak ujutro.

– Što se tiče samog puta, doživjeli smo toliko zgoda i nezgoda da je teško sve napisati u jednoj poruci i zasigurno će nam ovo biti jedan od najljepših događaja u životu – porukom se Dravi.info javio jedan od navijača Igor Kragulj.

U sam Kalinjingrad stigli su sinoć oko 21 sat, a da je sve isplanirano do najsitnijih detalja vidjeli su odmah po dolasku.

– Osiguranje je strahovito rigorozno – od pregleda automobila na granici, preko velikog broja službenika policije i vojske koji čuvaju fan zonu pa do detektora metala i detaljnog pregleda na ulasku u navijačku zonu – govori Igor.

Današnji dan ekipa podravskih navijača iskoristit će za upoznavanje grada, ali i ostalih navijača iz Hrvatske koji su došli bodriti našu reprezentaciju.

Podsjetimo, hrvatska reprezentacija u subotu u Kalinjingradu igra svoju prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu i to protiv Nigerije, a počet će u 21 sat po našem vremenu.

zatvori