Četvrtak, 25. travnja 2024.
Home Tu oko nas VIDEO Hojsak i Novosel s Gibonnijem snimili drugu verziju pjesme ‘Hodaj’, poslušajte

VIDEO Hojsak i Novosel s Gibonnijem snimili drugu verziju pjesme ‘Hodaj’, poslušajte

0
VIDEO Hojsak i Novosel s Gibonnijem snimili drugu verziju pjesme ‘Hodaj’, poslušajte
Sve popularniji glazbeni duo Bow vs. Plectrum, kojeg čine Tihomir Hojsak rodom iz Drnja i Filip Novosel javnosti su predstavili najnoviju suradnju kroz Gibonnijevu pjesmu “Hodaj” uz zanimljiv spoj kontrabasa i tambure.

Suradnja se dogodila spontano, nakon susreta dvojca i Gibonnija na diskografskoj nagradi Porin, nakon čega su Tihomir i Filip dobili poziv gostovati na Gibonnijevom koncertu u Areni Zagreb te kasnije došli do ideje da suradnju podignu na veću umjetničku razinu.

Rezultat svega je skorašnji album Hojsaka & Novosela koji će sadržavati pjesme Zlatana Stipišića Gibonnija u verziji s tamburom i kontrabasom. Upravo je “Hodaj” prva od devet pjesma koje će se naći na albumu.

– Za nas je ovo velika stvar, ipak je Gibo već godinama jedan od naših najkvalitetnijih i najizvođenijih autora. Također, onaj tko prati Gibonnijevu karijeru zna da se uz Gibu pojavljuju vrhunski glazbenici kao što su Nikša Bratoš, Vlatko Stefanovski, Tony Levin, Manu Katche i mnogi drugi. Biti dio tog zvjezdanog društva za nas je potvrda našeg dobrog i kvalitetnog rada – poručili su Filip i Tihomir.

zatvori