Srijeda, 27. ožujka 2024.

ERIC VIDOVIĆ Mladi Koprivničanac izdao prvi singl, pogledajte spot

Mladi glazbenik iz Koprivnice Eric Vidović izdao je svoj prvi samostalni singl znakovitog naslova ‘Moram dalje‘.
Ustupio Hit Records Press.

Njegovo ime već je poznato koprivničkoj publici, a ostatak zemlje imao ga je prilike upoznati kad je s Lucijom Đaković nastupio u popularnom pjevačkom natjecateljskom showu “Zvijezde”. Ericov talent prepoznao je član žirija Tony Cetinski koji ga je doveo u okrilje Hit Recordsa.

Tekst za pjesmu zaraznog ritma i s elementima svjetske produkcije Eric je sam pisao te je sudjelovao i u radu na glazbi, produkciji i aranžmanu.

– Snimanje je prošlo odlično. Glazba je snimljena još prošle godine, a sad kada sam potpisao ugovor s Hit Recordsom u koji me zapravo doveo Tony Cetinski tu istu pjesmu smo preveli na hrvatski jezik i snimili je u Zagrebu – ispričao nam je Eric.

Naime, skladba je originalno nastala na engleskom jeziku, u studiju sa švedskim producentima Ninosom Hannom i Adamom Kullingom.

Ustupio Hit Records Press.

– Tekst je nastao u vrlo kratkom vremenu, u trenutku inspiracije nekim događajima koji su mi se tada zbili. Uzeo sam mobitel i zapisivao misli, koje su mi dolazile i nakon toga to ukomponirao u glazbu, koja je već prethodno bila napravljena, i tako je nastala ova pjesma.

‘Moram dalje’ prati i moderan video spot, za koji je zaslužan redatelj Filip Horvat i koji je sniman u Varaždinu i Čakovcu, a Eric nam je otkrio kako ga je pošteno izmorio.

– Snimanje spota je bilo jako naporno zbog puuuno trčanja, ali veoma zabavno i nezaboravno.

Jedno je sigurno, Eric je jedan od glazbenika koji će u vremenu pred nama na poseban način obilježiti glazbenu scenu.

zatvori