Petak, 19. travnja 2024.

Pijana vozačica u gluho doba noći na ravnom dijelu ceste sletjela u jarak

Dvije su se prometne nesreće dogodile sinoć i noćas na podravskim prometnicama, a jedna osoba stranog državljanstva je i ozlijeđena, doznali smo od Policijske uprave koprivničko-križevačke.

Jučer oko 21:05 sati na cesti između Virja i Đurđevca zbog nedovoljne udaljenosti pri vožnji u slijedu sudarila su se dva osobna automobila. Naime, 20-godišnji vozač Golfa koprivničkih registracija vozio se u pravcu Đurđevca kad je zbog nedovoljnog razmaka udario u Volkswagen slovenskih registracija kojim je upravljao 22-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine.

Strani je državljanin u prometnoj nesreći lakše ozlijeđen, a protiv 20-godišnjaka će zbog izazivanja nesreće biti pokrenut prekršajni postupak. Dodajmo da sudionici nisu bili pod utjecajem alkohola.

Ipak, to se ne može reći za 31-godišnju vozačicu Seata koprivničkih registracija koja je pod utjecajem alkohola od 1,33 promila oko 2:40 sati sletjela s ceste u Velikoj Mučni. Ona je, naime, zbog nepropisnog kretanja zahvatila bankinu na ravnom dijelu ceste, potom je sletjela u jarak, udarila u stup prometnog znaka nakon čega se automobil u kanalu prevrnuo.

Srećom, nije ozlijeđena, a protiv nje će biti pokrenut prekršajni postupak.

zatvori