Četvrtak, 25. travnja 2024.

OTKRIJTE LJEPOTE VOJVODINE na prekrasnom dvodnevnom izletu uz Niba Tours

Jeste li ikada bili na Petrovaradinskoj tvrđavi ili u vinariji Zvonka Bogdana? Sada je prilika: turistička agencija Niba Tours vodi vas drugog vikenda u lipnju na prekrasan dvodnevni izlet upravo tamo.

Subota, 9. lipnja

Vožnja prema Novom Sadu uz usputne pauze tijekom puta. Po dolasku u grad posjet Petrovaradinskoj tvrđavi s koje se pruža prekrasan pogled na grad i Dunav. Slobodno vrijeme za odmor i slikanje. Nastavljamo vožnju prema najstarijem hotelu koji je smješten u samom srcu Novog Sada – Hotel Vojvodina *** u kojemu je predviđen smještaj. Prijava u hotel, kraće osvježenje. Dalje slijedi odlazak u razgled povijesne jezgre grada: Dunavska ulica, Dunavski park, Vladičarski dvor, Zmaj Jovina ulica, Gradska kuća, Katolička crkva imena Marijinog, Srpsko narodno pozorište, Sinagoga, Trg Mladenaca… Slobodno vrijeme za vlastite aktivnosti i istraživanje grada predlažemo da iskoristite u gradskoj jezgri koja je prepuna restorana i kafića.

Večera je organizirana na Lazinom salašu. Zabava uz živu muziku. Noćenje u hotelu.

Nedjelja, 10. lipnja

Doručak. Odjava iz hotela. Odlazak prema vinariji Zvonka Bogdana uz obilazak vinograda, vinarije i barrique podruma uz degustaciju tri vrste vina u pratnji sommeliera. Puni dojmova, odlazimo prema Palićkom jezeru. Kao jedno od najvećih i najljepših jezera u Vojvodini, Palićko jezero, sa svojim termalnim vodama, pješčanim plažama i raskošnom „Belle-Époque” arhitekturom, uistinu pruža mnogo. Šetnja i obilazak oko jezera. Kraća vožnja prema Subotici. Za razliku od mnogih europskih gradova, Suboticom ne dominira velebna katedrala ili impozantna crkva nego Gradska kuća, remek-djelo mađarske secesije podignuto 1912. godine. U neposrednoj blizini nalaze se zgrade Nacionalnog kazališta i neobarokne Gradske biblioteke te spomenik caru Nenadu Jovanu, povijesnom utemeljitelju Vojvodine. Posjet gradu završava obilaskom drugog najvećeg trga, Trga sv. Terezije. Na trgu se nalazi barokna katedrala sa zvonicima visokim 64 m, a kraj nje je Spomenik žrtvama fašizma, najveći spomenik u Subotici. Slobodno vrijeme za vlastite aktivnosti. Polazak iz Subotice planiran je u 17:00 h.

Cijena aranžmana po osobi iznosi: 520,00 kn

Cijena aranžmana uključuje:

  • prijevoz autobusom turističke klase prema programu,
  • licenciranog turističkog pratitelja tijekom putovanja,
  • smještaj u Hotel Vojvodina*** na bazi 1 polupansiona,
  • večera i zabava uz živu muziku u Lazinom salašu,
  • degustacija 3 vrste vina u vinariji Zvonka Bogdana uz obilazak vinograda i vinarije,
  • sve razglede prema programu,
  • jamčevno osiguranje, osiguranje od odgovornosti,
  • troškovi realizacije i organizacije, PDV.

Sve dodatne pojedinosti možete pronaći na internetskoj stranici agencije Niba Tours.

zatvori