GKP Komunalac / ilustracija.
Na parkiralištu Gradske tržnice uveden je novi sustav naplate parkiranja, poručuju iz Gradskog komunalnog poduzeća Komunalac.

Satna parkirna karta može se kupiti na parkirnom aparatu smještenom na parkiralištu tržnice, putem mobitela na broj 708481 i na kioscima Tiska (za ZONU 1).

Naplata parkiranja obavlja se od ponedjeljka do subote u vremenu od 7:00 do 17:00 sati. Korisnik parkirališta mora u roku od 10 minuta od parkiranja istaknuti valjanu parkirališnu kartu vidljivu s unutarnje strane vjetrobranskog stakla ili zaprimiti SMS poruku o plaćenoj parkirališnoj karti mobilnim telefonom. Cijena parkirne karte ostaje 3,00 kn po satu.

– Molimo korisnike koji kupuju parkirne karte putem parkirnog aparata da pripreme kovanice – govore iz Komunalca te podsjećaju da ukoliko korisnik u roku od 10 minuta ne kupi valjanu parkirnu kartu izdaje mu se dnevna parkirališna karta u iznosu od 30,00 kn.

Parkiralište tržnice nije u sustavu javnih parkirališta pa na njemu ne vrijede mjesečne i stanarske parkirališne karte s javnih parkirališta.

Postojeća naplatna kućica bit će stavljena izvan upotrebe.

Novo radno vrijeme blagajni

Osim promjene naplate parkiranja kod tržnice, Gradsko komunalno poduzeće Komunalac javlja i o promjeni radnog vremena blagajni.

Novo radno vrijeme po lokacijama:

  • Mosna 15, Koprivnica – dvije blagajne od 7 do 15 sati, jedna blagajna od 8:30 do 16 sati;
  • Ulica Ivana Česmičkog 28, Koprivnica – od 7:00 do 14:30.