Četvrtak, 28. ožujka 2024.

NOVO U PONUDI Objavite obavijesti o smrti, posljednje pozdrave, zahvale i sjećanja

Vrijeme kada smo svakog jutra kupovali sve dnevne novine već je davno iza nas. Tu je, ali samo poneke obitelji još kupuju tek jedne dnevne novine i zapravo su se, ne samo mladi, nego pripadnici svih dobnih skupina, pogotovo onih starijih, prebacili na online.

Portal Drava.info u suradnji s portalom Treća dob omogućuje vam online objavu obavijesti o smrti, posljednjih pozdrava, zahvala i sjećanja po promotivnoj cijeni od 87,50 kn. Upute možete pronaći ovdje.


Na internetu čitaju vijesti, traže recepte, prate sportske događaje, druže se… Logično bi bilo da i ove posebne osmrtnice konačno postanu dio internet servisa. A postale su odavno. Svake regionalne novine imaju online osmrtnice, vječno mjesto spomena na naše najdraže. I mi smo krenuli prema potrebama i željama čitatelja. Na svojim stranicama, u posebnoj rubrici, svakodnevno se objavljivaju osmrtnice, zahvalnice, sućuti, sjećanja i posljednje pozdrave, zajedno sa svim informacijama te najvećim prvim sveukupnim registrom groblja u Hrvatskoj.

Također treba naglasiti kako je ovo iznimno važno, osim za građane Hrvatske, koji sve manje kupuju dnevne novine, tako i za Hrvate koji žive u inozemstvu koji ni nisu u mogućnosti kupiti novine. Posebno naglašavamo činjenicu da će sve objavljene osmrtnice ostati u arhivi portala, te će biti moguće pregledati i one objavljene danima, pa čak i mjesecima ranije, dok s osmrtnicama u dnevnim novinama to jednostavno nije moguće.

– Papir polako, ali sigurno odlazi u povijest. Svi smo se premjestili na internet i činjenica je da smo danas ovisni o njemu, kao i o informacijama. Nešto se dogodi na drugom kraju svijeta i to je već za nekoliko minuta vijest koju mi čitamo ovdje u Hrvatskoj. Smatrala sam da je jednako važno da se i osmrtnice pojavljuju u digitalnom obliku i to na jednom mjestu sve osmrtnice iz Hrvatske, a kako bi svaka osoba odmah dobila informaciju o smrti svog prijatelja ili rođaka – smatra urednica portala Treća dob.

Digitalne osmrtnice odsad možete pronaći na sljedećem linku: drava-osmrtnice.trecadob.com

Ovdje se nalaze upute vezane uz objavu osmrtnica na portalu. Slobodno nam se obratite i mi ćemo vam pomoći pri svakoj usluzi.

zatvori