Petak, 19. travnja 2024.

Ivković: Odlična utakmica, Dinamo je drhtao; Jurčević: Čestitam Slavenu na velikoj borbi i zasluženom bodu

Odličnu utakmicu gledali smo danas na koprivničkom Gradskom stadionu gdje su u 33. kolu Prve hrvatske nogometne lige snage odmjerili Slaven Belupo i Dinamo. Na kraju susreta rezultat je bio 2:2.

Evo što je nakon utakmice rekao trener Slaven Belupa Tomislav Ivković.

– Odlična utakmica, puna agresivnosti. Igrali smo bolje nego s Hajdukom. Bili smo konstantno opasni, pogotovo drugo poluvrijeme kada smo bili fantastični. Nažalost, primili smo drugi gol iako to nismo zaslužili i zato mi je žao. Mislim da smo napravili dobar posao, budući prvak je drhtao i to je možda i veća stvar nego osvojen bod – rekao je Ivković i nastavio:

– Nama treba vremena jer smo doveli nekoliko novih igrača, a i ja sam tu tek šest mjeseci. U zadnje četiri utakmice dobro reagiramo i dobro igramo i bitno je da tako nastavimo i do kraja prvenstva pokušamo ostaviti što više bodova – zaključio je trener Slavena.

Trener Dinama Nikola Jurčević bio je razočaran ishodom.

– Za nas očekivano teška utakmica protiv vrlo nezgodnog protivnika. Tražili smo tri boda koja bi nas dovela na mali korak do titule i zato smo razočarani. S druge strane čestitam Slavenu na velikoj borbi i zasluženom bodu – rekao je Jurčević.

zatvori