Četvrtak, 28. ožujka 2024.

FUNK DAY Četiri benda zasvirat će u subotu u koprivničkom Kampusu

Forum udruga nezavisne kulture ove subote u koprivničkom Kampusu organizira četvrti po redu FUNK day, jednodnevni festival kojim se nastoji promovirati nezavisna scena Koprivnice i okolice te potaknuti dijalog o potrebi grada za društveno-kulturnim centrom.
Letarg. Izvor: Facebook

FUNK će ove subote ugostiti četiri benda: Letarg, Tyger Lamb, Buš?Bum! i Avlov. Letarg je kantautor Bruno Antolić koji s uigranom koncertnom ekipom (Ivan Horvatić, Karlo Cmrk i Rajnard Hraščanec) u tipičnoj rock formaciji na uvjerljiv, prirodan i energičan način interpretira svoje pjesme.

Tyger Lamb je zagrebački bend koji svira pod utjecajem bluesa, surfa, soula, duba, rockabillyja i drugih stilova.

Buš?Bum! Izvor: Facebook

Buš?Bum! bubnjarski je kolektiv iz Koprivnice nastao prije dvije godine. Deset žena totalno različite dobi, od kojih devet nikad nije sviralo nijedan instrument u životu, odlučilo je kupiti bačve i palice, nalaziti se jednom tjedno i osnovati bend. Buš?Bum! čine Maja Crljenica, Andreja Salajec, Tanja Špoljar, Ana-Marija Martan, Maša Zamljačanec, Irena Flajs, Andrea Franjković, Rajnard Hraščanec, Vesna Roguljić, Tina Antolić, Marko Kuhar i Aleksandar Rapaić.

Avlov svira dream pop fuzz jazz, a na FUNK-u će posjetitelji moći čuti njihov debitantski nastup.

Avlov. Izvor: Facebook

FUNK će u subotu osim bendova ugostiti i Šinterice dobrog srca, građansku inicijativu koja pomaže napuštenim, ostavljenim i zlostavljanim životinjama na području Koprivnice i okolice.
Koprivničke heroine su u samo godinu dana udomile 131 životinju, primile na skrb njih 180, a da bi i dalje uspješno provodile svoje akcije treba im pomoć.

Za simboličnu donaciju moći ćete kupiti razglednice s fotografijama životinja kojima možete razveseliti dragu osobu ili urediti sobu svojeg kućnog ljubimca. U party ponudi Šinterice vas časte rakijom iz epruveta.

Nakon koncerata uslijedit će slušaonica uz DJ-a Mad Postmana, a cjelokupni program počinje u 21 sat.

Realizaciju programa sufinancira Grad Koprivnica, a FUNK day je uvod u ostale programe koji Forum planira održati tijekom godine: koncerte, filmske projekcije i radionice.

zatvori