Srijeda, 27. ožujka 2024.

FOTO Zlatne rukometašice na prijemu kod gradonačelnika: ‘Zbog vas ne trebamo brinuti za budućnost rukometa’

Mlade rukometašice Podravke Vegete, mlađe kadetkinje pod vodstvom trenerice Đurđice Zečević i trenera Antonija Pranjića osvojile su naslov prvakinja Hrvatske, a danas ih je tim povodom u Gradskoj vijećnici primio gradonačelnik Mišel Jakšić.

Podsjetimo, Podravkašice su u dramatičnom finalu svladale Split rezultatom 16:15 iako su u jednom trenutku imale zaostatak od šest golova.

– Želim da vam i ovaj prijem bude jedan veliki poticaj u karijeri. Ono što vam mogu reći je da vam od sveg srca čestitam na ovom velikom rezultatu. Zahvaljujući vama ne moramo razmišljati o budućnosti rukometa u našem gradu. Želim da sve postanete vrhunske sportašice i rukometašice – rekao je gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić.

Snimio Luka Šarlija.

Osim ekipnim naslovom, Podravkašice su se okitile i individualnim nagradama. Đurđica Zečević proglašena je najboljom trenericom Završnice, Ema Stručić je najbolja desna vanjska, Nika Dedi srednja vanjska, a Lara Perić lijevo krilo.

– Hvala vam što ste nas primili. Mislim da je ova generacija itekako zaslužila ovu zlatnu medalju. Pokazale su da više nisu curice već su dokazale da su postale žene – rekla je trenerica Đurđica Zečević.

Snimio Luka Šarlija.

Jedan od najvažnijih kotačića u igri mladih Podravkašica bila je kapetanica Dunja Međurečan.

– Ja bih zahvalila našoj trenerici što nas je bodrila tijekom cijelog turnira i što je vjerovala u nas. Pokazale smo da smo ekipa i da među nama nikad nema svađe – riječi su kapetanice Međurečan.

Snimio Luka Šarlija.

Tako je trenerica Zečević, zajedno sa svojim rukometašicama, pokazala i dokazala da dobro rade, a mi se nadamo da će barem dio njih završiti i u seniorskoj ekipi.

zatvori