Četvrtak, 28. ožujka 2024.

FOTO/VIDEO Vozačica počela skretati u dvorište kad je vozač već bio u punoj fazi pretjecanja. Automobil odbačen u ogradu, dvoje ozlijeđenih

Poznate su okolnosti jučerašnje prometne nesreće u Kunovec Bregu u kojoj su ozlijeđene dvije osobe.

Kako je izvijestila Policijska uprava koprivničko-križevačka, do sudara dvaju automobila došlo je zbog nepropisnog skretanja.

Vozačica Golfa koprivničkih registracija rođena 1959. godine vozila je Koprivničkom ulicom u smjeru Subotice. Dolaskom do kuće počela je skretati ulijevo, u trenutku kada je vozač Citroena varaždinskih registracija već bio u punoj fazi pretjecanja. Riječ je o 52-godišnjaku koji je u automobilu prevozio i putnicu i oboje su ozlijeđeni. Od siline udarca, Citroen je udario u most kolnog prilaza, završio na ogradi obiteljske kuće i pritom se zapalio.

Kako nam je rekao glasnogovornik Policijske uprave Dražen Laljek, težina ozljeda još nije poznata. O njima će ovisiti hoće li protiv vozačice biti podnesena kaznena ili prekršajna prijava.

Inače, ozlijeđeni vozač bio je pod utjecajem alkohola od 0,68 promila, a njegovom vozilu istekla je i prometna dozvola pa će i on odgovarati za svoje prekršaje.

 

Posted by Drava.info on Monday, May 14, 2018

 

zatvori