Četvrtak, 25. travnja 2024.

FOTO/VIDEO Prvi Car Meet pokazao se kao pun pogodak, mnoštvo automobila i posjetitelja okupiralo Šodericu

Tristotinjak automobila danas je okupiralo Šodericu. Naime, na obalama Podravskog mora još uvijek traje prvi Car Meet & Show kojeg su organizirali koprivnički zaljubljenici u automobile.

Osim limenih ljubimaca, susret je privukao i pozamašan broj posjetitelja. Dodatan sadržaj ponudili su HAK koji je izložio simulator frontalnog sudara i Policijska uprava koprivničko-križevačka koja je prezentirala svoja službena vozila i dijelila promotivne materijale. Naravno, za još bolji provod zadužen je DJ.

– Zasad je sve kako treba, očekujemo još oko 70 automobila. Oni još stižu iz Zaboka, Križevaca pa i iz Bosne i Hercegovine te Srbije. Evo odmah sad mogu najaviti da sa susretom idemo i sljedeće godine. Htjeli bismo da 19. svibnja postane datum koji će zaljubljenicima u automobile iz cijele Hrvatske i okolnih zemalja biti zacrtan i da znaju da su tada na Šoderici – rekao nam je na početku susreta Sven Novosel, jedan od organizatora, ali i dodatno najavio da za sljedeću godinu pripremaju jet ski natjecanje. Interesa za sve to, smatra Novosel, itekako ima.

Osim Svena Novosela, organizacijski tim čine Mate Imbriovčan, Alen Dolenec i Matija Kuzman, a dečkima je u narednom razdoblju, poručuju, cilj osnovati auto moto klub u Koprivnici.

 

Počinje prvi Car meet & show na Šoderici

Posted by Drava.info on Saturday, May 19, 2018

 

zatvori