Četvrtak, 28. ožujka 2024.

FOTO/VIDEO Koprivnički maturanti srednjoškolsko obrazovanje završili salonskim kolom

Otplesanim Hrvatskim salonskim kolom na glavnom gradskom trgu danas je svoje srednjoškolsko obrazovanje završila još jedna generacija koprivničkih maturanata.

Ove godine okupilo ih se stotinjak, a uspjeh u daljnjem obrazovanju i pronalasku posla poželjeli su im koprivničko-križevački župan Darko Koren i gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić.

– Ovo je jedan od najsretnijih dana kako za njih koji završavaju školu i okreću novu stranicu u životu, tako i za nas. Prilika je ovo da se oproštajno podružimo i da im poželimo uspjeh u daljnjem putu – rekao je tom prilikom koprivničko-križevački župan.

– Sjećamo se godina kad si je gospođa Nada Šešić davala jako puno truda da ih sve okupi i nauči plesati, a danas je ples maturanata na glavnom koprivničkom trgu postao jedna lijepa tradicija. Lijepo ih je vidjeti kako se opraštaju od srednjoškolskih dana i ulaze u svijet odraslih, ali i njihove roditelje, bake, djedove i susjede koji se ovdje okupe kako bi ih u tome podržali – istaknuo je gradonačelnik Jakšić.

Norijada završava noćas na koprivničkoj Bašći gdje će maturante zabavljati Tragovi pa vjerujemo da je pred njima tek najluđi tulum.

 

Salonsko kolo maturanata u KC!

Objavljuje Drava.info u 22. svibnja 2018

 

zatvori