Utorak, 26. ožujka 2024.

FOTO: PODRAVKAŠI NA KORPORATIVNIM IGRAMA Zdenko Franjkić rasturio kao Mišo Kovač, Nabava najbolja u dvije sportske discipline

Osamstotinjak Podravkaša vikend je provelo na Korporativnim igrama u Baškom Polju.

Prve i dosad jedine Korporativne igre – izrasle iz sindikalnih igara, Podravka je za svoje zaposlenike organizirala 2011. godine. Na igrama je bio i predsjednik aktualne Uprave Marin Pucar koji je zaposlenicima obećao da će ovakva druženja postati tradicija.

Na druženju Podravkaša bili su zaposlenici iz Koprivnice, Adria regije, Mađarske, Poljske, Češke i Slovačke.

Osim sportskih susreta, Podravka je za njih organizirala bogat sadržaj.
Podravkaše su tako zabavljali Mladen Grdović i Željko Bebek, a posebno zanimljiv bio je show “Lice Podravkaša zvuči poznato”.

U natjecanju je pobijedio Zdenko Franjkić – Bene kao Mate Mišo Kovač koji je žiri i publiku osvojio pjesmom ‘Drugi joj raspliće kosu’. Kao i u pravom showu, i Podravkinom je pobjedniku pripala nagrada u iznosu od deset tisuća kuna koja je otišla u humanitarne svrhe, a Bene je svoju nagradu proslijedio Udruzi volontera Podravke Puls.

Ništa manje zabavni nisu bili ni nastupi Marija Kraljića koji je utjelovio Jelenu Rozgu, Nevenka Kopričanca koji je bio Esma Redžepova, Mirjane Pandur koja je imitirala Željka Bebeka, Lane Bosilj koja je bila Jole i Draženke Kovačić, odnosno Josipe Lisac.

Važnu ulogu članova žirija “Lice Podravkaša zvuči poznato” imali su Nives Celzijus, Dubravko Barić i Mišel Tokić.

Zaposlenici Kompanije sa srcem snage su odmjerili i u nekoliko sportova. Nabava je pobijedila u nogometu i odbojci, Podravka Srbija najbolja je bila u košarci, Branko Korošec osvojio je prvo mjesto u pikadu, dok su Velimir Vrhovski i Davorka Fištrek bili zlatni u popularnoj kartaškoj igri beli.

Korporativne sportske susrete Podravkaša pratio je i izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić.

zatvori