Četvrtak, 18. travnja 2024.

FOTO Podravka proslavila naslov prvakinja pobjedom protiv Splita i oprostila se od pet svojih igračica

Rukometašice Podravke Vegete proslavile su danas u sportskoj dvorani koprivničke Gimnazije Fran Galović 24. naslov prvakinja Hrvatske.

U današnjoj utakmici naše rukometašice, kako se i očekivalo, nisu imale velikih problema protiv Splita 2010. Već na poluvremenu rezultat je bio 19:11, a nakon 60 minuta igre semafor je pokazivao uvjerljivih 35:29.

Trenerica Snježana Petika dala je priliku svim svojim igračicama, a nekima od njih ovo je bila posljednja utakmica u dresu Podravke. Prigodnim cvijećem klub se zahvalio Marijeti Vidak, Ivani Kapitanović, Ivani Dežić, Ani Toth i Dori Krsnik na svemu što su učinile za koprivnički klub. Dodajmo da se od našeg kluba i Koprivnice oprostio i Goran Trajkovski, trener vratarki, koji također odlazi nakon sezone.

Snimio Luka Šarlija.

Valja istaknuti da je klub čestitao i mladim rukometašicama Podravke Vegete. Djevojčicama rođenima 2004. i mlađim koje su pod vodstvom trenerice Đurđice Zečević osvojile naslov prvakinja države i djevojčicama rođenima 2006. i mlađim godine koje su zauzele treće mjesto u državi pod vodstvom trenera Nenada Smiljanca.

Snimio Luka Šarlija.

I seniorke i mlade rukometašice Podravke zaradile su veliki pljesak lijepo ispunjenih tribina gimnazijske dvorane. Našim rukometašicama slijedi ljetni odmor prije priprema za novu sezonu.

zatvori