Četvrtak, 25. travnja 2024.

FOTO Mlađe kadetkinje Podravke gubile šest razlike u finalu, pa u dramatičnoj završnici osvojile naslov prvakinja Hrvatske

Mlade rukometašice Podravke Vegete, mlađe kadetkinje pod vodstvom trenerice Đurđice Zečević i trenera Antonija Pranjića osvojile su naslov prvakinja Hrvatske.

Podravkašice su u dramatičnom finalu svladale Split rezultatom 16:15 iako su u jednom trenutku imale zaostatak od šest golova – semafor je pokazivao 11:5 za Splićanke. Naše se rukometašice nisu predavale te su do kraja susreta stigle do naslova.

Tu peharima i priznanjima za Podravku nije bio kraj. Naime, Đurđica Zečević proglašena je najboljom trenericom Završnice, Ema Stručić je najbolji desni vanjski, Nika Dedi srednji vanjski, a Lara Perić lijevo krilo.

– Ponosna sam na svoje cure koje su pokazale veliko zalaganje i borbenost. Cijeli turnir su odigrale odlično, a svoje veliko srce pokazale su u današnjem finalu i zaista sam preponosna što sam im trenerica. Ovo je talentirana generacija koja je zaslužila ovaj uspjeh – pucala je od sreće nakon osvojenog naslova trenerica Zečević.

Zaista veliki uspjeh naših mladih rukometašica, a nama ne preostaje ništa drugo nego nadati se da će što više cura koje su danas osvojile naslov zaigrati i u seniorskoj ekipi Podravke.

zatvori