Izvor: Gimnazija "Fran Galović".
Učenice i učenici Gimnazije Fran Galović nastupili su, po prvi puta u povijesti škole, na Državnom natjecanju srednjih škola u atletici održanom na stadionu Park mladeži u Splitu.

Prvi su se natjecali atletičari Gimnazije koji su, pod vodstvom profesorice Natalije Šalamon, osvojili pet mjesto u iznimno jakoj konkurenciji. Atletičarke su pak, pod vodstvom profesorice Marine Tomac-Rojčević, osvojile 16. mjesto.

– Prvoga dana nije bilo samog natjecanja, već su učenici putovali te imali slobodno vrijeme u hotelu Medena u kojem su bili smješteni. Naravno, iskoristili su to vrijeme za kupanje u moru i druženje s drugim natjecateljima. Drugog dana bio je red za samo natjecanje. Unatoč svemu, svi su se potrudili i dali sve od sebe – poručili su iz Gimnazije.

Učenice: Kaja Sertić, Dorotea Čvagić, Sara Delimar, Petra Ivković, Dunja Galinec, Jelena Triplat, Angelika Marija Pejić, Stela Lončarić, Hannah Vuljak i Gabriela Vrabec. Mentorica: Marina Tomac-Rojčević.

Učenici: Antonio Tumpić, Albert Rušak, Marko Gregurec, Davor Sinjaković, Martin Vedriš, Mario Ratković, Benedikt Lazar, Luka Liklin, Fran Bedeković Arnaut i Luka Šostarić. Mentorica: Natalija Šalamon.

IZVOR: GFG
IZVOR: GFG
IZVOR: GFG
IZVOR: GFG
IZVOR: GFG
IZVOR: GFG
IZVOR: GFG