Četvrtak, 28. ožujka 2024.

DVIJE PROMETNE Čak dva vozača jučer sletjela s ceste, jedan ozlijeđen

Čak su dva vozača jučer sletjela s ceste, a pritom se jedan i ozlijedio, izvijestila je Policijska uprava koprivničko-križevačka.

Oko 17:10 sati u Ulici Čarda u Koprivnici 41-godišnji vozač je upravljao Hondom koprivničkih registracija i to pod utjecajem alkohola od 1,84 promila. Izlaskom iz zavoja zbog neprilagođene brzine sletio je van kolnika i udario u parkirani Peugeot slovenskih registarskih oznaka. Peugeot je od siline udarca odbačen te je udario u dvorišna vrata kuće.

Vozač je u prometnoj nesreći lakše ozlijeđen te će protiv njega biti pokrenut optužni prijedlog. Dodajmo i da je vozač vozio s pokusnim registarskim oznakama.

Još se jedna prometna nesreća sa sličnim ishodom dogodila oko 16:40 sati u Velikoj Mučni. 68-godišnji vozač Mercedesa koprivničkih registarskih oznaka zbog nepropisnog kretanja zahvatio je bankinu i sletio van kolnika na travnatu površinu, a potom i udario u ogradu kuće.

Ipak, razlika je u tome što 68-godišnji vozač nije bio pod utjecajem alkohola, a protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.

zatvori