Sanjin Godek novi je predsjednik Zajednice tehničke kulture

554
Snimio Krešimir Juratović.
Došlo je do promjena u rukovodstvu Zajednice tehničke kulture grada Koprivnice. Za novog predsjednika izabran je Sanjin Godek, a dopredsjednika Nedjeljko Crljen.

Jednoglasnu odluku o tome donijeli su članovi Zajednice na Izbornoj skupštini održanoj 27. travnja.

Osim predsjednika i dopredsjednika, koji su izabrani na četverogodišnji mandat, jednoglasno je izabran i Izvršni odbor. Čine ga Sanjin Godek, Marijan Lisjak, Ivan Gašparić, Stjepan Karas i Nedjeljko Crljen.

I sljedeće četiri godine dužnost predsjednika Nadzornog odbora obnašat će Krešimir Juratović, uz članove Vladimira Puža i Jadranka Pintara.

Članovi Suda časti ZTK su Stjepan Lončar, Vladimir Talan i Božidar Mladenović, dok će dužnost tajnice i dalje obnašati Biserka Zagorščak.

– Dosadašnji predsjednik Marijan Lisjak zbog prevelikih obaveza nije mogao i u narednom četverogodišnjem mandatu obnašati dužnost predsjednika. Ponosan je što je bio dio ZTK čiji članovi na natjecanjima dugi niz godina postižu vrhunske državne, međunarodne rezultate, dobivaju diplome i nagrade i obaraju svjetske rekorde što je veliki doprinos promociji ZTK, grada Koprivnice i županije – istaknuli su iz Zajednice.

Izbornu skupštinu uveličao je koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić koji je čestitao novoizabranom predsjedniku i zaželio mu puno uspjeha u budućem radu.