Petak, 19. travnja 2024.

IMAMO DOBITNIKE Evo koga vodimo na promociju albuma The Gentlemana u Koprivnici

Nakon zagrebačke promocije albuma, ‘The Gentleman’ će predstaviti svoj nedavno objavljen album i u Koprivnici, 27. travnja (petak) s početkom u 20:00 sati u Multimedijalnom centru Kugla, Taraščice 2, koji će biti otvoren samo za ovu priliku.

Ulaznice za koncert osvojili su Marina HorvatJuraj Jambrešić. Čestitamo!

Gentleman-u će se na pozornici pridružiti i gostujući glazbenici koji su sudjelovali na albumu, tako da će koncert zasigurno biti iznimno iskustvo za sve posjetitelje.

Hrvatski glazbeni kritičari ocijenili su ovaj album najvišim ocjenama i dali mu epitet jednog od najboljih ovogodišnjih izdanja. Zagrebačka koncertna promocija u prepunom Kazalištu Mala Scena zaista je oduševila sve prisutne, stoga vas pozivamo da ne propustite koncert u Koprivnici i saznate što je to u ovom tajanstvenom umjetniku i njegovoj glazbi toliko očaravajuće da ostavlja na publiku izuzetno jak emotivni dojam.

Nakon koncerta u Koprivnici, The Gentleman nastavlja promovirati svoj album diljem Hrvatske – 11. svibnja nastupa u Centru za mlade u Varaždinu, 15. svibnja u Rockmark glazbenoj knjižari u Zagrebu, te 19. svibnja u Splitu.

 

zatvori